Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mám šancu dostať hypo?

Alkaaa

Nemam dovod byt fake. 2000 nie je 20000. Typicki slovaci, ak sa im nieco nepaci je to fake. Ak by som bola predavacka so 400 eurami nie som fake, ze?

ezoterik1

alka je dalsi fake nick ktory tu chce vyvolat hadku :) tu sa moze dievca vydavat aj za prezidentku ale realita je uplne niekde inde :-D

Alkaaa

Rozmaznana panicka nie som :) cely zivot som vela studovala, aby som sa mala dobre. Mne to do huby nepadlo z neba. Panicka by som bola s milionmi na ucte.

Dilidi

A tebe sibe? Preco by som nedodrziaval hygienu? Vies kolko zarabam? Ale treba vediet aj hospodarit s peniazmi. Moze zarabat aj 2000 a zrat suche rozky, ked ich minie na sprostosti.

0v3cka

Didili co ju urazas? kazdy si moze minut peniaze ako chce. Niekto vie narabat s peniazmi a niekto nie. Takisto sa do teba moze navazat ona ze jes nekvalitne potraviny nedodrzujes hygienu a nedbas o svoje zdravie.

Didili

Alkaaa prosim ta z 2000 nevies vyzit a nasetrit?
Alkaaa radsej nech zerie suche rozky ako spi pod mostom, nie?
Nazory rozmaznanej panicky, ktora v zivote nic nemusela.

dixit

na strednom Slovensku nie sú byty také drahé, a ak už máš dačo nasporené, tak by ti to mohli dať

a Alkaa, v čom je akože podľa teba problém? ja som si z 525 eur v Bratislave platila 210 eur ubytovanie a každý mesiac som si ešte 100 eur odložila na sporiaci účet... a na suchých rožkoch som zďaleka nebola, ani som nejak extra nešetrila - keď som chcela korčule, nové oblečko alebo ísť dakam na výlet, tak som na to bez problémov mala... akurát som trochu rozmýšľala nad tým, čo kupujem a nemíňala som na kraviny, namiesto reštík som si varila doma, a pod.

SimPatrik

Jednoznacne treba pochodit banky a informovat sa . V poslednej dobe sa dost menia podmienky .. hypoteku ti nedaju 100% z ceny nehnutelnosti ktoru chces kupit cize 10-30% by si mala mat nasetrene . Pokial zarabas okolo 500€ mohla by si tych 70% dostat . Zalezi od vysky hypo . Tusim mozes dostat len max vysku osem rocneho zarobku . Dalsia vec . Existuje aj americka hypotek . Je to vlastne bezucelovy uver no vo vyske hypoteky a dokonca aj vyssie . Ma mensi urok ako bezucelovy uver ale vyssi ako hypoteka . Treba proste navstivit banku . Ony ti povedia aktualne informacie a podmienky...