Prosim rady a typy ako sa vam podarilo prestat fajcit?? Potrebujem sa toho zbaviť, ale zatial ma nic neodradilo, nepresvedcilo, nepomohlo :( Velmi sa chcem toho zbavit
Ako ste prestali fajcit? Prosim rady!
Diky za rady. Ano ja viem ze je moja hlupost ze som vobec zacal. Ale teraz je zbytocne sa hadzat o zem, ze preboha preco som zacal, uz musim riesit pricinu, nie to preco to zacalo. Denne vyfajcim asi 5, su dni kedy nefajcim vobec. Ale stve ma niekedy ta velka chut na to. Su dni, kedy nemam vobec. A potom mam velku a musim ist kupit. Mal som problemy s hlasivkami, tak musim skoncit okamzite alebo aspon cim skor. Diky za par rad, skusim
A kolko cigariet denne vyfajcis ?
Ono by sa totiž cigarety nemali vysádzat zo dna na den. V takomto prípade totiž hrozia silné abstinencne príznaky.
Ak sa chces vyhn ut abstinencnym priznakom je dolezite vysadzat 10% dávky každé 2 týždne. Takýmto tempom uplne vysadíš cigarety za 140 dní teda cca 4,5 mesiaca.
Dobré je tiež si spraviť zoznam na ktorom si napíšeš všetky zápory fajcenia. A vzdy ked ťa popadne chut na cigaretu si pozrieš ten zoznam a pripomenieš si zápory fajcenia a jeho negatívne efekty.
Jednoducho si nezapalis ani ked ta bude hadzat o zem od nervov. Prvy tyzden su abstaky najsilnejsie potom je to uz lepsie. A dolezite je najst si nejake cinnosti aby si nemal cas mysliet na cigarety
To že chceš prestať je málo.Povedz si termín oboznám s tým ludí ,ktorý ch nechceš sklamať a nefajči.Nezapál si .Bacha v skutočnosti si závislý aby jedna závislost nevystriedala druhú!
Tak asi takto - spustacom tuzby zapalit si je bud nejake miesto alebo cas (krcma, alebo ked napr. rano svieti slniecko), alebo nejaka osoba, ktora takisto fajci a ponuka ta cigaretkou. Treba eliminovat tieto faktory - nestretavat sa s ludmi, ktori fajcia a vyhybat sa miestam, na ktorých ta to laka zapalit si. Trochu narocne, ale tak to je moja mala rada:)
zas ti najmúdrejší sa ozývajú... pykať za hlúposť ano je to hlúposť ale bohuzial clovek si ani neuvedomí ako rychlo sa vybuduje závislosť. Skusaj si za den čoraz menej cigariet zapalit , postupne to znižuj a potom prestaň. Mozno vyskúšaj nejake tie produkty ako naplaste a podobne. Pri najhoršom sa daju kupit tabletky ktore vazne fungujú , viem o com hovorim no su drahé. Je to uz na tvojom vlastnom uvážení
Nemali ste zacinat :) teraz pykajte za svoju hlupost
Ja som síce nikdy nebola tuhý fajčiar, ani pravidelne som neužívala to svinstvo, ale keď som bola mladšia, skúsila som to párkrát. No vodná a elektronka je stále moje, ale normálne sú humus a toto video mi dosť otvorilo oči, teda vždy keď vidím niekoho fajčiť si to predstavím a som sa zaprisahala, že to už do úst nikdy nedám. ;-)
Veľa šťastia a hlavne ako bolo predo mnou platí, že treba mať vnútorné presvedčenie, treba byť proste presvedčený a zaťatý, že to nechceš a keď budeš mať slabú chvíľku, tak sa rýchlo zamestnaj, choď behať, pozri si film atď....
A pozor na výmenu závislostí, lebo napríklad niekto cigarety vymení za cukor, niekto za niečo iné, tak na to pozor. ;-)
Pekný deň.
J a som prestal zo dna na den , ale nie hned , parkrat som skusal a nevydrzal som , musis byt o tom vnutorne prevedceny ze to urobis, inak to nema cenu skusat a trapit sa neuspechom ,
Pozri si ako vyzerajú pľúca fajčiara a nefajčiara a hneď prestaneš fajčiť.