Krasa chalana alebo sex

Ggkmb

Ani jedného. Ja sa z peknej prázdnej misy nenajem. Ani z dobrého sexu. Uvedom si prosím ťa že každá žena má iné hodnoty. A podľa nich si vyberá chlapa. Mne sa môže páčiť len inteligentný, odo mňa vyšší muž, čo si ma váži a ktorého môžem obdivovať. Hlavne aby mi vedel dopriať slobodu a nebol žiaden držgroš ako ten pekný ktorého som aj ja raz mala. Tým myslím že bol lakomy mi kúpiť aj kolu. Pritom dostával veľký invalidný dôchodok, lebo mal nehodu na motorke a na jednu nohu krival. A potom si ešte myslel že som sa s ním rozišla preto alebo preto že by som sa ho hanbila doma predstaviť. Ale nebolo to tak. Ozaj išlo o jeho drzgrosstvo. Samozrejme že sa mi nemôže fyzicky hnusit, ale ak sa o seba stara a povahovo sa mi páči tak si ho zamilujem takého aký je. Aj momentálne takého mám a som veľmi spokojná. Nikdy by som nechcela narcistickeho krásavca čo sa zaujíma len o svoje svaly a strávi pred zrkadlom dlhší čas ako ja. Taký nech si nájde podobnú s rovnakými hodnotami. Páčia sa mi tiež obycajnost v obliekaní u chlapov. Obyčajne tričká, rifle, na slávnostiach oblek, keď je oholený i neoholeny.

SimPatrik

SOm muz a rozum mi pozastava . Uz viem preco je najst skutocnu lasku tak tazke . Niesom skaredy . A niesom ani drevo v posteli . No z toho co ty pises . Krasa alebo sex . A co tak city ? Podla tohoto ti ide bud o poriadnu jeba*cku alebo o prezentovanie sa s niekym sympatickym . Ziadna laska . Maj rovno dvoch . Jedneho co ta po nociach poriadne vysuka a druheho ako teda priatela na verejnost . A vzdy si este nechaj zadne dvierka a oboch posli do kelu ked sa niekto novy pripletie . Je mi zle z takychto zien . A samozrejme aj z muzov co takto ziju .

FillipC

Sa mi paci ako tu vsetky trupky vypisuju sladke recicky o laske, povahe a charaktere. Ta, ktora priznala farbu je u mna kralovna.
Chlap musi zenu v posteli poriadne znicit potom je ako cukricek.
Neviem, ci ste slepe, alebo nedokazete odpovedat na jednoduchu otazku a vybrat si z dvoch moznosti. Ked si nechces nic vybrat, tak sa nevyjadruj. Otazka bola snad jasna, nie?

Lollka

Ani jedno. Musi mat dobru a vernu povahu, musi ma mat rad a mat ku mne uctu. Keby bol najkrajsi na svete a vedel najlepsie tutkat ale bol by to bezcitny prelietavec alebo nasilnik tak nech si tahne