Plavky - presvítanie bradaviek

Príspevok v téme: Plavky - presvítanie bradaviek
Katkka3459

Ahoj, kúpila som si drahé plavky (1dielne)a už nejdu vrátiť. Keď som si ich skúšala obliekala som si ich na spodne pradlo a doma som zistila ze bez podprsenky mi strašne moc presvítajú alebo skôr sa na nich robia tie klasicé vístupky ( chápete). A chcela by som sa opýtať, dá sa tam niečo prišiť alebo nejako to zakryť aby to nebolo tak strašne viditeľné ? Ďakujem za každú radu.

Tyna_Mal

Tiež by som to videla na nejakú vypchávku. Ak ti nie sú plavky tip ťop, tak to pôjde. Len s tým bude práca, aby to vyzeralo dobre. Ja som sa presne toho tiež bála, keď som si objednávala plavky z www.moda-pradlo.sk , ale našťastie mi sedí perfektne, takže ich nemusím nijako upravovať.

poradim38

Z dvojdielnych plaviek zober z vrchu vypchavky a nasi si ich na tie dvojdielne... len si to dobre vymeraj, aby to nebolo nakryvo a ak to bude moc presvitat a bude vidno tie vypchavky tak ich radsej nenos lebo to ked vidim ako niektore baby spekuluju doma s plavkami a potom to je uplne vidno, vobec im to nesedi, ale hlavne ze si myslia ze su krasne a sikovne.... napriklad mne sa stalo ze som videla babenku na kupalisku, mala cele plavky a zrejme si ich doma rozstrihala aby mala take ornamenty cez chrbat a brucho... a vychadala z bazena a jednu dieru mala strasne blizko vystrihu a zrazu prask, cely predok sa jej rozthol ..... no hamba..... este to boli cele plavky cize moze byt rada ze spodnu cast stihla zachytit.... takze baby, je pekne ze na internete davaju inspiracie ako si ozvlastnit veci, ale ked to neviete tak sa na to radsej vylaslite :)))