Dobry den, mam chalana už 2 mesiace a vobec nechapem ako sa mohol do mna zamilovat pretoze som velmi skareda. Uz na zakladke sa mi smiali, nemala som kamaratov a jeho som spoznala na nete. Po niekolkych mesiacoch presviedcania ma, aby sme sa stretli, som nakoniec sla von a s malou dusickou som sa modlila aby sme ostali kamarati aj po tom čo ma uvidí. A tak sa aj stalo. Byva 50km odomna a nikdy mu nerobilo problem za mnou prist. Boli sme dobrymi kamaratmi kym sa mi priznal ze ma miluje. Nechapala som tomu a branila som sa tomu, chcela som aby mal pekne dievca a stastnejsie, ktore mu da viac v zivote a tak som dlho odmietala az nakoniec spolu chodime.
Ked sme spolu, obcas mavam vo vnutri taky pocit prazdnoty, ked si predstavim ako vyzeraju jeho kamaratky a ako vyzeram ja. Stale sa seba pytam ako ma mkze chciet, preco nechce inu ked na to ma. Som jeho prvá. Jeho najlepsia kamaratka vyzera ako modelka, no len má frajera. Neviem sa toho pocitu zbavit citim sa menejcenna, odmietam ukazat sa jeho kamaratom a rodine. Som jednoducho kost a koža. Trčia mi kosti, mam dlhsi nos, znicene vlasy od zehlenia, ... vyzeram na 13 rokov. A vzdy ked vidim inu babu, hovorim si ze ten vztah musim ukoncit aby si nasiel take dievca a nie niekoho ako som ja. V podstate raz som to ukoncila a bolo mu do plaču, videla som to a .. nechapem to. Pomozte mi nemysliet na to