Priznanie

wtomek

Aj mne sa to stalo ze mi jedna kamaratka povedala o svojich citoch. Bolo to nahodou prijemne. Lebo to chlap zazije malokedy. Mal som vtedy velmi rad inu, ale povedal som jej to a ostali sme priatelmi.

priznanie

akože to ju má povzbudiť, že keď mu to nevyjde s bývalou tak sa uspokojí s nejakou cenou útechy a bude mu dobrá aj ona? a keď sa mu bývalá časom ozve, tak túto pošle do riti.. už aj kebyže chce, nemá to cenu s ním, jedine že bude riskovať takéto niečo

SimPatrik

Odtan pri nom na blizku . Budte kamarati ak to dokazes a cas mozno ukaze . Mozno sa s nou uz neda naspet do vztahu . Nie vzdy sa to da opravit. Ak sa to pokazi . Ide leto mozete sa stretavat kavickovat kofolkovat snaz sa s nim rozpravat no nie o tej jeho ex a ani o vas dvoch . To ze ti povedal ze je tu vzdy pre teba a ze by ta nedal za nic je bud velmi silne puto medzi kamaratmi alebo ku tebe nieco citi a ani sam nevie .

Kralovna fora

Pocahontasss-to isté som urobila aj ja. Podľa mňa je to v niečom dobré a v niečom zlé. No je to tak.

Lollka

Urobila si urcite dobre a obdivujem tvoju odvahu. Aj ked ta odmietol, aspon vies na com si a zmieris sa s tym. Keby si to neurobila raz by si si mohla vycitat ze možno som mala sancu a nevyuzila ju.

Pocahontasss

Je to známy. Nemôžem povedať,že kamoš lebo medzi nami sú sympatie ale na niečo viac.
A čo ja viem? Díval sa na mňa tak (všimli si to aj ostatní), že by každého čo by mi ublíži zabil. Atď... Spoznali sme sa v januári. Držalo ma to do teraz a proste som musela byť úprimná. Odhovárali ma od toho,ale ja som to mudela dať zo seba von

priznanie

bol to nejaký neznámy ktorého poznáš z videnia, alebo ste sa poznali pred tým?

ja by som to nedokázala pretože už vopred počítam s odmietnutím... dobre že si mu to povedala, aspon už vieš na čom si a nebude ta to trápiť.... že niečo cítiš a on o tom nevie
pred tým ako si mu to povedala, dával ti nejaké náznaky? dá sa to vôbec u chlapa odpozorovať že tam nie je šanca predtým ako sa človek prizná a dotyčný ho odmietne?

Pocahontasss

Povedal,že je tu vždy pre mňa ale že má inú s ktorou sa rozišiel,no chce ju späť. Ja som len chcela,aby to vedel