mam 21 rokov a som panic (nech el som to robit bez lasky) , zalubil som sa do jednej baby , a ona ma lubi tiez
ale povedala ze nechce mat sex s nejakym panicom , ze mam mat sex s inymi babami najprv a potom s nou aby som bol skuseny .
ta baba je normalna ?
sex a laska
Ja mám 49 rokov, nezažil som bozk a samozrejme ani to ostatné. Tiež si viem predstaviť, že by ma za to nejaká odmietla, vysmiala. Ženy očividne nechápu, že muži to majú v hľadaní vzťahu neporovnateľne ťažšie, nakoľko práve muž musí byť iniciator + musí splňať množstvo kritérií, aby u nejakej ženy uspel. Žene stačí len jej existencia a muži sa na ňu lepia ako osy na sladké.
ked ti to baba povedala, tak isto nie je normalna a daj radsej ruky od nej prec! ktovie s kolkymi to robila uz ona, fuj:-/:-(
Jasne, ze je normalna. Predstav si, aky to bude sex s tebou ako panicom. Ved nebudes vediet ani co mas robit, ani kde ju chytit. To stoji za h.... Niektore ziarlive stihacky su nadsene z panicov, ale normalne zeny urcite nie. Aj zena si chce sex uzit a chce mat z toho nieco, nie navigovat lemraveho panica, ze co ma robit.
podla mna nie je