mam 21 rokov a som panic (nech el som to robit bez lasky) , zalubil som sa do jednej baby , a ona ma lubi tiez
ale povedala ze nechce mat sex s nejakym panicom , ze mam mat sex s inymi babami najprv a potom s nou aby som bol skuseny .
ta baba je normalna ?
sex a laska
To co tu pisete za blbosti....To ste fakt vsetci taki povrchni? Neviete co je to laska? Ked mam niekoho rada, tak ho prijmam taky aky je. A ved toto je vec, ktora sa da naucit a nie je to ziadna veda. Preco by som mala chciet, aby si to nacvicoval s nejakou inou? Ved to vzajomne spoznavanie a posuvanie sa spolu je krasne. A netreba zabudat, ze sex je primitivna cinnost, ktoru robia aj zvierata a nepotrebuju na to vysoku skolu. Staci len zavriet oci, nechat sa unasat vasnou, a kazdy intuitivne vie, a citi co ma robit. Samozrejme dolezita je komunikacia.
Filipko evidentne si natrafil na povrchnu a bezcitnu babu podobnu ako je Dulka. Vacsina ale taka nie je. Poobzeraj sa inde a tuto nechaj tutkosit s inymi. Ktovie ake choroby uz nazbierala s jej pristupom.
No... ja osobne by som nechcela, aby môj priateľ zasúval do inej a potom bol so mnou...to čo je za logika, ak ho ľúbim, tak predsa ho nebudem posielať inde! .. ak by ho skutočne mala rada, nechcela by, aby sa išiel naučiť inde, to čo je... a ešte ju tu niektoré obraňujú...
Preco by mala byt na hlavu? Mne to pride uplne realne. Do zamestnania tiez radsej prijmu skusenych, nez absolventov bez praxe. Vztahy mas dost podobne. Neviem, co vas na tom tak strasne poburuje.
Boze to co je za blbost......... ja som mala tiez teraz uz mojho manzela panica ked sme mali sex prvy krat, ja som mala za sebou uz 1 vztah a nikdy by ma nenapadlo ze by som ho poslala za inymi zenami len aby panic uz nebol...... to je bud vymysel, alebo je fakt nejaka zena takto na hlavu.... taka si nezasluzi ziaden vztah a ked chce skuseneho nech vyhladava chlapov v bordeli.....
podla mna je toto cele fake :-O
Ze fajkomat :D sex patri k laske ako rit na serbel. Chces povedat, ze ti, co spavaju so svojim partnerom uprimne nelubia? Muzi sa zvyknu stazovat, ze zeny s nimi nechcu spavat a asi ich uprimne nelubia.
Jasne, ze nechce panica. Co je nejaka ucitelka lasky, aby ho zaucala do tajov sexu, aby si to na nej nacvicil?
Kym ho to nauci tak prejde aj rok, co z toho nic mat nebude a strati rok zivota.
Pre zeny je najlepsi sex s chlapom, ktory vie, co ma robit. Aj zeny si zasluzia potesenie a radost zo sexu. Potom priberaju a su furie, lebo ich muzi su v posteli dreva. Hlavne, ze sa tu potom chlapy stazuju, ale je to iba ich vina, ze zenu nevedia uspokojit. Sex patri k zivotu a aj do vztahu. Naco by inak bola zena s chlapom? Ak si to ma robit sama, moze byt aj bez chlapa.
35-ročné sú mladé mäsko ? To je choré, čo sú niektoré hlavy schopné vyprodukovať.
1. Neľúbi ťa.
2. Ľúbi ťa, ale sama ešte nič neskúsila a bojí sa do toho ísť, keďže má obavy, že sa dačo skazí, že ju to bude bolieť, keďže ani ty nemáš skúsenosti.
Skús to s ňou rozobrať, ale buď opatrný. Dnes je moderné, aby baby sa baby tvárili ako hrdinky a skúsené sexuálne mašiny, takže jej strach môže byť väčší ako úprimnosť a láska k tebe. Neskôr bude možno ľutovať, ale to sa už nedá vrátiť.
No a 50 rocneho panica to uz vobec nie. Co ste robili cele tie roky? Neverim, ze normalny clovek proste nema normalny vztah, kde druheho miluje a je prirodzene, ze maju spolu aj sex. Potom ma nejaky problem, ako pilcuk, ze je na mlade maso, v 20tke nemohol ist po novorodencoch, musel pockat 30 rokov, aby jeho zabky trosku vyrastli. Nechutne!!!