problééém???

Príspevok v téme: problééém???
hypochonder

mám biely až žltý výtok, niekedy je hustejší a niekedy riedky a taktiež niekedy zapácha. Keď mi skončí menzes tak cítim aj svrbenie a občas trošičku aj pálenie. Bola som u gynekologa asi 2 krát kvoli tomuto, zobral mi výter a ked som tam volala kvoli výsledkom, sestrička mi povedala, že je všetko v poriadku. Nechápem to, či je tento výtok v poriadku, kdesi som čítala že každá zdravá žena má výtok. Nechcem tam k nemu chodiť každý polrok lebo sa na mňa už pozerá ako na hypochondra a je mi to trápne. Ale zasa chcem si byt istá že všetko je v poriadku a že v buducnosti budem mat dieta a žiadne vážne gyn problémy suvisiace s výtokmi, nehovoriac o tom že mi to prekáža pri sexe. Čo by ste robili na mojom mieste???

lillush

eh... chlamidie sa z vyteru asi zistit nedaju... tak skor kontroluju tu "floru" ci ako tomu nadavaju.. proste ph a take veci... na chlamidie su asi ine specialne vysetrenia...

lillush

eh... chlamidie sa z vyteru asi zistit nedaju... tak skor kontroluju tu "floru" ci ako tomu nadavaju.. proste ph a take veci... na chlamidie su asi ine specialne vysetrenia...

lillush

presne viem o com hovoris.. mam podobne problemy, a gynekologicka vzdy ze vsetko je v poriadku... tak som sa nasrala a kupila si v lekarni "canesten-krem"... je volne predajny, stoji tak do 100 sk a pouziva sa presne pri tychto priznakoch... skus to.. ja to zatial uzivam 3dni, liacna ma trvat 2 tyzdne, tak uvidim co sa stane...

jarna

ono sa podla konzistencie a mnozstva tohto vytoku (ako sa natahuje) dokonca zistuju plodne dni.. on sa v priebehu periody meni, asi si si vsimla..
takze vsetko je ok, neboj nic, si v uplnom poriadku :-)

jarna

ja som bola presne ako Ty!! boze, ale presne!! uz si si pripadala ako vadna, gynekologicka sa na mna divala ako na hypochomdra.. :-)
tiez som si myslela, ze zena ma byt cista a sucha.. ale o