Ťažké dýchanie ,stály upchatý nos

Mrlla

Všetky alternatívy sme už prebrali kedze baby su dospele riadia si to samy lekar nevedel nic ine len slane roztoky atd to ale nepomaha .,ale teraz neriesime mna mne tiez v lekarni pri predaji povedali to co si napisala ze len max. tyzden .teraz to maju tak ze niekedy staci len raz za den .Nieje to zavislost na olynthte lebo pri mori .......

MedvedikM

Zavislost na nosovych kvapkach sa prejavuje tiez zapchatym nosom. Tvoje dcery maju zavislost na nich, mozno keby sa jej zbavili, aj by prestali mat tak zapchaty nos stale. Niekde som citala, ze ktosi sa tej zavislosti zbavoval tak, ze si zacal striekat ten sprej iba do jednej nosovej dierky. Takze jednu mal volnu. Po case prestal aj s druhou. Ale to treba vyskusat, mozno tvoje dcery nemaju ziadny iny problem iba zavislost. Nepoznam ich choroby.

MedvedikM

Tak som ho nasla a vyzera, ze je tiez navykovy:

Bez odporúčania lekára nepoužívajte Olynth 0,05 % dlhšie ako 7 dní. Ak sa do 7 dní nebude dieťa cítiť lepšie alebo sa bude cítiť horšie, musíte sa obrátiť na lekára.

Opätovné používanie lieku je možné iba po niekoľkodňovej prestávke.

Mrlla

Milý Medvedík ano ano .Prečítať si môžeme čo chceme .Toto je životná skúsenosť ,keď nevieš dýchať nosom a pomôžu ti len kvapky tak ako to riešiť?Dcéra má 24 rokov a mesačne jedny kvapky vyše 10 rokov!inak sa nedá.môžeš si rozprávať čo chceš aj odvolávať sa na články slana voda nepomáha ani výplachy ani nič.Druha dcéra má 19-tnásť to isté.Kolegove decká to majú aj švagrove !!!!!!!!!!!!!!!!!!Alergologička tiež.

MedvedikM

Klaudii, s kvapkami do nosa ani nezacinaj, vypestujes si zavislost, precitaj si o tom nieco viac na nete. Uryvok: Bežné nosové kvapky a spreje (Nasivin, Olynth, Otrivin, Vibrocil, Muconasal) nepoužívajte dlhšie ako týždeň, u detí dlhšie ako 5 dní!

Mrlla

Poznám mnoho ludí s podobným problémom.Moje deti 10 rokov si struekaju olynth zvlhčujúci (ružový)do nosa.Aj sme sa snažili nahradiť to slanou vodou aj kekarka vravela o sliznici proste nefunguje to.Do mesiaca dva olynty .Toto iste majú aj švagrove deti tie tiež toto riešia kvapkami do nosa už niekoľko rokov.Kolegova malá to má tiež proste alergia a upchatý nos.Skutočne seriózne tu vravím denno denne moje baby niekedy stačí raz denne streknúť inokedy viac už roky.

MedvedikM

Ahoj, moze ti pomoct, ked si kupis v lekarni konvicku na preplachovanie nosa a budes si raz-dva razy denne preplachovat nos s roztokom s morskou solou, mozes si najst na nete, ako si ho pripravis. Toto zvlhcuje sliznicu, pretoze tej soli sa dava iba tolko, aby roztok bol ako prirodzene prostredie v nose. Zaroven to posobi proti opuchu a aj to cisti od hlienov. Skus.