ahojte pred pár mesiacmi som sa začala stretnuť s jedným mužom ( ja24, on 27). Od začiatku mi hovoril ze chce vazny vztah, ale že sa musime bližšie spoznať. Spoznali sme sa... Stretavame sa, chodíme spolu von, pozna mojich rodičov, bol aj sex, no on stale tvrdí, že je opatrný a že do toho nechce príliš vhupnuť, nepovedal mi ani že ma ma rad. Na druhej strane ma ale stale kontroluje kde som s kým som a žiarli. Tak som mu napisala, aby ma tak nekontroloval ked nie je moj frajer a sám sa nechce viazať. Odpísal mi OK POHODE Bojím sa že sa teraz odmlčí alebo ochladí, ale uz som to proste nemohla vydržať, vyčerpava ma to ked neviem co si mam o tom myslieť, ako to berie.... Čo mam teraz robiť ? mam mu ešte niečo napísať aby som to zmiernila ?
Ďakujem za všetky rady baby :/
vzťah nevzťah žiarlivosť
Lola. Daj si odstup od tohto typka. Ste spolu par mesiacov, chodite spolu von, spavate spolu, pozna uz tvoju rodinu ai, ale on sa hra na opatrneho a nerozhodneho? :D Ver, on presne vie co chce. A to aj dostava. Mate kvazi "vztah" ale on si nechava stale otvorene zadne vratka, vsak co ak sa objavi "ina" lepsia krajsia mladsia ai bla bla, ale teba kontroluje akoby ste vztah mali mat. Nepis mu viac. Vsak si vyjadrila iba svoj postoj. To on sa nevie vyjadrit co medzi vami vlastne je a len tak nahodou, aby ti o par mesiacov rokov nepovedal, ked si najde inu, ze sorry, ale my sme predsa ziadny vztah nemali (mozno ta berie iba ako kamosku s vyhodami). Ak to chces aj ty, tak ok. Ale ja som clovek, ze bud vsetko alebo nic. Ver, takyto ziarlivec a typek, co ta ako naivnu iba blbo zneuziva a vyuziva, nestoji zanic
Nie, nestretavam sa s inymi muzmi a vzdy som mu to povedala, praveze som ja ta ktorá mu už povedala, že ho má rada a viac prejavujem emocie, kdezto on je ten chladnejši.
Prekvapivo nie som ani stihačka, neriešim čo robi na diskotekach on, kade behá a pod.
Tak ked sa s ním stretávaš a spoznávaš sa, ak to s ním myslíš vážne, je normálne, že očakáva, že sa nebudeš stretávať s ďalšími mužmi. Či podľa teba je normálne "skúšať šťastie" s viacerými mužmi súčasne a z nich si vybrať ?