Priateľ odmieta sex...

Príspevok v téme: Priateľ odmieta sex...
Smutna_dievcina

Ahojte,
Neviem čo si mam myslieť, uvediem vas trochu do obrazu, potrebujem poradiť/pomôcť v mojej situacii... nebývam s priateľom (on ma 35, ja 24), sme spolu 4 roky, stretavame sa ako nam vyjde čas (on pracuje, ja študujem), cely čas ako sme spolu je pracovne dosť vyťaženy ale snažil sa vždy si na mňa najsť čas, teraz ma.povinnosti nielen v praci ale aj preraba byt, takže stretavame sa pomenej. Už je to 6.mesiac čo sme mali naposledy sex, hrozne ma to trapi (ma taktiež depresie,uzkosti ale to maval aj počas celeho vzťahu, snažim sa byť tolerantna, netlačiť na neho no už je toho na mňa fakt moc). Mam obavy sa s nim opať o tom rozpravať..lebo raz keď som sa zmienila prečo nema nikdy chuť,naladu na sex tak.odpoveď bola že je unavený psych.aj fyz... No a čo s tym ? Mam žiť teraz v celibate a čakať kym sa mu rezistentna depresia sama vylieči? Nieje v tom ina, som si ista pretože za ten čas viem kedy klame kedy nie. Sama som si prešla psych.problemamy preto sa fakt snažim netlačiť ho... Ale veľa veci sa zmenilo, vzdialujeme sa, malo času sme spolu... Som z toho veľmi smutna a obavam sa že sa nam tak štylom rozpadne vzťah.

matthiola

ten vekovy rozdiel je uplne v pohode pokial si rozumeju, tam by som nevidela ziaden problem. s mojim ked sme sa dali dokopy mal 36 ja 25 a mame spolu krasne 3 roky za sebou a dlhy zivot pred sebou :)
problem bude urcite v jeho chorobe, je mozne ze lieky ktore berie na depresiu mu znemoznuju mat alebo uzivat si sex?
este by ma zaujimalo, ci ste spolu niekedy hovorili o spolocnom ziti?

Jaroslav321

Ak si si istá, že je to len kvôli tomu, že je ako ti povedal unavený, neviem či by som t nejak riešil. No vieš môže to byť pravda aj nemusí. Je medzi vami dosť veľký vekový rozdiel a je normálne, že na niektoré veci máte iný pohľad

Kulikikua

A co ti sibe? Mlada, zdrava zena sa chce zaziva pochovat bez poriadnej trtkacky? Najdi si zdraveho chlapa, ktory ta pomiluje minimalne raz za den.

anic

Ja keď som mal 24 tak sex bol pre mňa nedostupný ako let na mesiac, v 34 bolo to isté a ešte dlho dlho nebolo nič. Tomu sa hovorí celibát.

Rescue84

Nemožeš partnera tlačit čo nechce ono pride samo ked partner bude mat volno bude volnejši bez stresu ale takto ked ho do toho tlačiš riskuješ rozpad vstahu ak rozumiete nechaš tu volnost ak budeš počuvat baby čo si myslia že poradia dobre ty spravíš tak se rozpadne vstah ty možno roho budeš lutovat počuvaj srdce a inštinkt to podstata samotného bitia

Alissia

No moooja,a coze si cakala,ked vies,ze je psychicjy chory?a este o hodne od teba starsi?mylim,zecsi v peknej kasi,viem,ze ho mas rada ale po prve je stary pre teba,a po druhe,sctym sexom to uz bude iba horsie,on sa uz vyburil v mladosti,tuzba upada, a po tretie,nemat pol roka sexxx???dobre citam?si v peknych srackach,to bude uz iba horsie,a to ani ziadbe intimnosti nemate?myskim,ze tato diskusia je fejk,toto neni realneee mozne. Kazdy chlap nastojci na sexe,ved keby som mojmu nedala mesiac,tak je taky zurivy,ze ma asi zabije pohladom uz iba,moj chce sex kazdy den,samozrejme,ze ja nie,mne staci raz za tyzden,ale ny mame ine probleny,preto mame sex sporadicky,alw vzdy aspon sva razy do mesiaca.nepaci sami pristup',co to robi.sak sa si s nim pohovor pri vine,dajte si super atmosku,vybehnite na vylet dakam a hned ta pretiahne...tto by som nedala,nusi byt v tom nieco vaznejsie,nielen psychika aj psych.chori muzi maju chut na sex,nebude gay a len sa maskuje s tebou?bud opatrna a obozretna,ale asi sa blizi vas koniec,bo mlada baba potrebuje sex poriadny a nie takuto lemru,ako je on.

AchBoze

Ach boze kde hladate takeho chlapa co nechce se x ? Co by som za takeho dala.. nebavi ma to nic mi to nevravi a tlacim sa do toho len aby partner mal radost.. aspon to mi tu radost robi ked viem ze je po tom stastny.