Ahojte,
Neviem čo si mam myslieť, uvediem vas trochu do obrazu, potrebujem poradiť/pomôcť v mojej situacii... nebývam s priateľom (on ma 35, ja 24), sme spolu 4 roky, stretavame sa ako nam vyjde čas (on pracuje, ja študujem), cely čas ako sme spolu je pracovne dosť vyťaženy ale snažil sa vždy si na mňa najsť čas, teraz ma.povinnosti nielen v praci ale aj preraba byt, takže stretavame sa pomenej. Už je to 6.mesiac čo sme mali naposledy sex, hrozne ma to trapi (ma taktiež depresie,uzkosti ale to maval aj počas celeho vzťahu, snažim sa byť tolerantna, netlačiť na neho no už je toho na mňa fakt moc). Mam obavy sa s nim opať o tom rozpravať..lebo raz keď som sa zmienila prečo nema nikdy chuť,naladu na sex tak.odpoveď bola že je unavený psych.aj fyz... No a čo s tym ? Mam žiť teraz v celibate a čakať kym sa mu rezistentna depresia sama vylieči? Nieje v tom ina, som si ista pretože za ten čas viem kedy klame kedy nie. Sama som si prešla psych.problemamy preto sa fakt snažim netlačiť ho... Ale veľa veci sa zmenilo, vzdialujeme sa, malo času sme spolu... Som z toho veľmi smutna a obavam sa že sa nam tak štylom rozpadne vzťah.
Priateľ nechce sex - je to normalne ?
Až taká istá by som si nebola, muži vedia velmi dobre utajiť svoju milenku. Keď sa to darí mužom, čo majú rodiny, spoločné bývanie a manželka im na to nepríde, tak si myslím že pre neho to tiež nebude problém. Každý zdravý muž ešte k tomu v takom veku sex potrebuje.
Určite to nie je normálne. Chlap, ktorý nechce mať sex niekoľko mesiacov, nie je normálny chlap. Aj keby mal depresívne stavy a neviem aké veľké pracovné vyťaženie.