Dobry den.
Som 37 rocny chlap, slobodny, bezdetny, pracujem v zahranici, financne zabezpeceny, no vcelku sa mam fajn, no dost ma trapi a komplikuje mi to zivot, ze co si o mne ludia myslia, trapi ma ze mi zavidia( ta zavist je asi najhorsia), trapi ma ze ma ohovaraju, trapi ma, ze som nikomu nic zle nespravil a aj tak z tych dotycnych ludi necitim nic dobre, ze len zazeraju a ozvu sa jedine ked sa k nim prihovorim ja ako prvy .
Som dobrosrdecny clovek, ktory pomoze o polnoci a by sa rozdal a dal aj posledne, no bohuzial sa mi to nijako nevracia, skor naopak..
Som urcite citlivejsia povaha s trochu mansim sebavedomim a aj preto si to asi vsetko pripustam a uvedomujem, no a potreboval by som sa z toho oslobodit a mat na haku to vsetko co som popisal vyssie a odstranit to z hlavy.
Viem, mozno patrim k psychologovi, no po prve na to nemam cas a po druhe, som si 100% isty a presvedceny o tom ze, niesom na svete jediny clovek ktory s tymito pocitmi bojuje a nevie sa ich zbavit.
Prosim Vas vedel by ma niekto poradit a nejako ma naviest aby som uplne inac uvazoval a hlavne konal a neobzeral sa stale, ze kto co hovori a mysli si o mne, proste konecne byt sam sebou... Dakujem