Prebalovanie deti chlapmi

Príspevok v téme: Prebalovanie deti chlapmi
Otecko567

Chcem sa opytat chlapov, ale aj zien - prebaluju vasi muzi deti? Dnes sme boli na navsteve u rodiny a svagor sa hral s ich dcerou a zrazu sa zamracil, ze fuj a zavolal na jeho manzelku, ze nech ju prebali. Ja som sa ho opytal, ze preco ju neprebali on? On ostal prekvapeny a opytal sa ma, ci to ja robim, na co som zobral ich pokakanu dcerku a kludne som ju rozbalil, umyl smerom dolu, aby som nezaniesol infekciu, napudroval a zabalil. On udivene pozeral a povedal mi, ze on by to nedokazal. Je to podla vas taky problem pre chlapa? Lebo mne to tak nepride, ani tie kakanice mi nesmrdia tak, ze by ma z nich napinalo - jasne, ze to smrdi, ale ved som chlap, tak sakra nieco vydrzim, nie?

dixit

ako si kto vychová, tak má ;) to mu mala jeho žena povedať, nech ju prebalí sám, naučil by sa. veď ona sa to tiež musela naučiť, a takisto aj ty.

Otecko567

No Sralos ak ty utieras pokakane dievcatko smerom od zadku k jej vagine, tak ju Boh ochranuj. Ja neviem na com si sa tak velmi pobavila, ale asi si nikdy neprebalovala, ako vidim...

0v3cka

ja bezne prebalujem. Teda ked som doma cez pracovne dni a cez vikendy sa striedame alebo proste prebali komu sa to da lepsie.

Moju staru na takeho chlapa by mu hned vysvetlila ako to chodi... :-D

stierac

Muzovi by nemali smrdiet kakanice vlastneho dietata, ak ho miluje tak mu nejake kakanice nemaju vadit aj to je na dietati mile ze mu funguje travenie ako ma. Dokonca aj tie zvratky male po najedeni ked odgrgnu su mile aj ked smrdia ved take male babo je cele mileee :-)
Milujuci otec s laskou svoje dieta prebali to dieta je aj z jeho , z jeho spermii.
Ty si sa zachoval ako pravy otec a on ako padavka..

zdradca

Ja ked boli male deti este babätka som ich kupal, umyval ked boli pokakane atd. Manzelka sa bala ich zo zaciatku chytit aby im neublizila.
U mna to bola taka automaticka reakcia. Dnes po rokoch uz len mile spomienky.
Kedze sme stale pouzivali klasicke plienky tak manzelka ich prebalila. Pampersky tie len na noc.
Ano najdu sa muzi co vedie aj v tomto zene pomoct. No pri tych dnesnych mamickynich maznacikoch no neviem.....je to aj o vychove v detstve si myslim.

Pilcuk

Ja si niečo také ani len neviem predstaviť, resp.áno, ale je mi na vracanie. Prečo by mi to aj malo byť príjemné, ked som za doterajších 49 rokov života nezažil ani len bozk so ženou, t.j. najmenej nechutnú činnosť z nechutných činnosti a vecí. A dýchanie výparov exkrementov je na opačnej strane - medzi najnechutnejšími činnosťami z nechutných....