Ahojte..
chcela by som sa opytat, hejteri plis bokom :)
Ide o to, ze som stale bola skor sportovy typ postavy, aj som odmalicka vela sportovala, taka bola aj moja postava.. teraz som vsak zamestnana na mieste kde vela sedim a logicky si to odniesla aj moja postava..rapidne som nepribrala, cca 3-4 kila, na com uz pracujem... ale hlavne mi ochablo svalstvo a celulitida sa objavila... aj ked druhi co ma vidia stale maju pocit ze mam ok postavu, ale sak ja predsa vidim najlepsie tu zmenu... :/ uplne to vidim ako na miestach kde boli svaly sa vytvorila ta celula..ked napnem sval, nevidno ju, ale ked mam nohy vo volnom stave, vidno... a teraz moja otazka, ci mate niekto skusenosti s tym, ci este sa toto da napravit, opat sa dostat do formy, celuly sa uz asi uplne nezbavim, ale rada by som si precitala cosi pozitivne, niekoho, komu sa to podarilo, nabrat svaly prirodzene, bez dvihania tazkych vah... a snazim sa s tym cosi robit, opat som zapojila korcule, cvicim doma, vo fitku, kedy sa mi da, tancujem, proste veci co som robievala predtym a fungovalo to.. ale velmi pomalicky vidim napravu, preto mi to trosku ubera na motivacii..stravu som predtym riesit nikdy nemusela, nejak automaticky som mohla jest hocico a svaly boli, celula neexistovala.. teraz sa snazim aj stravu miernit ale zas neficim si salaty 24/7... a vek mam 25
Dakujem vopred za hociaku radu, alebo uspesnej story, hocico...
Pekny vecer