Vztah so zenatym

Príspevok v téme: Vztah so zenatym
Betkabe4

Dobry den. Mam 25 rokov. Uz dlhodobo mam vztah( ak sa to da tak nazvat) so zenatym muzom. Nikdy som si nepredstavovala ze sa to stane prave mne. Pred tym ako sme sa spoznali som si drzala odstup od vztahov a podobnych veci, vseobecne som vtedy vztah nehladala a vravela som si ze laska ma najde, respektive ak to ma prist tak pride. Z jeho strany som od zaciatku citila ze sa mu pacim a daval to dost najavo. Je pravda, ze mne sa pacil tiez aj ked som vedela ze je zenaty a preto som si zo zaciatku myslela, ze so mnou flirtuje iba zo zartu. Nevedela som ako to mam vnimat , ale citila som, ze cosi nas k sebe pritahovalo. Netrvalo to dlho a zalubili sme sa do seba. Dotycny ma jedno dieta a svoje manzelstvo vnima skor ako "spoluzitie, praca a povinnosti" kde uz laska davno nehra ziadnu rolu a pretrvavaju tam city jedine kvoli dietatu. Predo mnou nikdy svoju zenu nepodviedol. Viem, ze nevera je zla vec, uvedomujem si to a on tiez. Nas vztah trva uz rok. Nenutim ho k ziadnemu rozvodu, jeho zena vsak ma uz dlhsie podozrenie ze "nieco nie je v poriadku". On rodinu nemoze opustit jedine kvoli dietatu. Viem, ze ho velmi lubim, zalezi mi na nom no zaroven respektujem jeho povinnosti. Velmi sa trapim pretoze nemozem byt s nim. Neviem co mam robit , ci sa oplati pockat a moze to mat nejaku buducnost alebo ho mam opustit na dobro. Viem ze to, ci sa situacia nejak zmeni moze trvat aj roky.

hadvao

boze baby vztah so zenatym... ako ok, vedome rozbijas rodinu takze si podla mna tvoris zlu karmu. akoze chapem ze vas k sebe nieco taha, ale nenahovaraj si ze je to laska, mozno len z tvojej strany. Mam kamosku ktora to takto tahala so zenatym, vravela ako silno sa lubia a spravili s spolu decko. a hadaj co? jeho zena mu zakazala za nou chodit a ona tehotna sama a vynervovana a on je teraz ten najvacsi hajzel. isla dotoho vedome. teraz pochopila ze vsetko z jeho strany boli len reci.
ak uz vztah so zenatym, tak ok, na sex, vylety, radovanky, ale nikdy neverte ze sa kvoli vam rozvedie. ak chcete vztah s takym "chlapom", tak jedine ze to brat sportovo, odosobnit sa, ziadne zamilovanie a neskocit na recicky. aj tak sa s takymi vztahmi nestotoznujem, a pride mi to az smiesne ake su tie milenky naivne

otazkaodpoved

riadne ti povymyval mozog..daj mu ultimátum, trvaj na tom aby to vyriešil a nech si vyberie, ty alebo ona
a už si prehrala
keď už ti oznámil že neodíde od rodiny čo ti není jasné?

mate59

Doma má povinnosti, u teba len práva.Jemu to super vyhovuje.Ak by mal zlé manželstvo,dávno by z neho odišiel aj keď má dieťa,čiže sa len vyhovára.U teba chce len zasunúť.Ktovie ako to má v skutočnosti doma?Nemá to budúcnosť,ukonči to s ním.