Dobry den. Mam 25 rokov. Uz dlhodobo mam vztah( ak sa to da tak nazvat) so zenatym muzom. Nikdy som si nepredstavovala ze sa to stane prave mne. Pred tym ako sme sa spoznali som si drzala odstup od vztahov a podobnych veci, vseobecne som vtedy vztah nehladala a vravela som si ze laska ma najde, respektive ak to ma prist tak pride. Z jeho strany som od zaciatku citila ze sa mu pacim a daval to dost najavo. Je pravda, ze mne sa pacil tiez aj ked som vedela ze je zenaty a preto som si zo zaciatku myslela, ze so mnou flirtuje iba zo zartu. Nevedela som ako to mam vnimat , ale citila som, ze cosi nas k sebe pritahovalo. Netrvalo to dlho a zalubili sme sa do seba. Dotycny ma jedno dieta a svoje manzelstvo vnima skor ako "spoluzitie, praca a povinnosti" kde uz laska davno nehra ziadnu rolu a pretrvavaju tam city jedine kvoli dietatu. Predo mnou nikdy svoju zenu nepodviedol. Viem, ze nevera je zla vec, uvedomujem si to a on tiez. Nas vztah trva uz rok. Nenutim ho k ziadnemu rozvodu, jeho zena vsak ma uz dlhsie podozrenie ze "nieco nie je v poriadku". On rodinu nemoze opustit jedine kvoli dietatu. Viem, ze ho velmi lubim, zalezi mi na nom no zaroven respektujem jeho povinnosti. Velmi sa trapim pretoze nemozem byt s nim. Neviem co mam robit , ci sa oplati pockat a moze to mat nejaku buducnost alebo ho mam opustit na dobro. Viem ze to, ci sa situacia nejak zmeni moze trvat aj roky.
Vztah so zenatym
Kvetinka777 ja som ale s tym do toho isiel vyber partnerky bol taky aby deti boli zdrave a to sa aj podarilo a ciel je aby vyrastali v pohode a to sa aj podarilo z mojej strany by som to bral ako obeta za ktoru tie deti stoja . vacina mileneckych vztahov je o milovani a na tom nie je nic zle.
verim, ze ked si do neho zalubena tak je to tazke ho opustit ale myslim si, ze by si to mala spravit. takyto vztah nevedie k nicomu. ty sa budes len trapit a on si bude zit stastny zivot so svojou rodinou a teba bude mat len ako zabavku.
- SomSvetlo
je smutné, že takto vnímaš svoj vzťah a rodinu
už teraz máš pocit, že to nikam nevedie a podľa mňa je ten pocit podľa tvojho písania oprávnený. nebolo by lepšie si nájsť niekoho, kto žiadne ťažítko nemá?
Tak vsetci mudrlanti ja zijem tiez v manzelstve ktore funguje koli detom ako velka fabrika vydavky prijmi zabezpecenie domova ale tym moj vztah s tou pani co sa na tom podiela konci nase manzelstvo bude ukoncene po dovrseni dospelosti nasich deti a bodka . Ja milenku sice nemam, ale ak by sa nasla nebranil by som sa (kazdy mame radi aj nieco ine ako pracu) pre tu milenku je tato uloha o moc narocnejsia pretoze rodina ako firma si vyzaduje vela casu ale laska prekona vsetko. Fakt je ale ze vela muzov to berie len ako ulet zial . inak toho pana nepoznam a je tazko povedat aky ma pristup k tomu on (jedna moja kamoska takto na neho caka uz 20 rokov :-D ) A za dalsie ak si najdes aj nezenateho mikde mie je zaruka ze to bude lepsie.....
Ja osobne nemam rada zeny ako ty. Takych je neviem kolko ktore si myslia ze muz kvoli nim odide zo vztahu. Vacsia pravdepodobnost je, ze uz sa nudil v manzelstve a teba ma len ako zabavku ale hned ako ho prestanes bavit tak bude uz len so svojou zenou - konieckoncov aj tak s nou stale je. Keby sa naozaj zamiloval ver tomu ze od zeny odide.
Az mi je zle ked si predstavim ze si v buducnosti moj manzel najde bokovku. Nechapem zeny co dokazu spavat so zenatym muzom. Nechapem a ani nechcem pochopit.
Nemôže opustiť manželstvo len kvôli dieťaťu? To asi ťažko, veľmi dobre vie, že sa mu to neoplatí alebo rovno nechce... Môže sa ti stať, že budeš čakať a nedočkáš sa :)
ako vidim, ten muz je dokonaly genius.. alebo ty si az moc jednoducha. Oblbol ta recickami o tom, ze svoju zenu uz davno nelubi a je s nou len kvoli dietatu, alebo nechce ich zradit, alebo pre pocit zodpovednosti a bla bla bla... predpokladam, ze ti aj tvrdi, ze ho zena uz nepritahuje a s nou uz nespava.. a ty si mu to zhltla aj s navijakom. Ale on sa ma dobre.. ma jednu, ktora sa onho stara a moze byt s nou aj v posteli.. a ma teba, ktora budes vzdy len druha, ktora sa mu tiez odovzda. Nikdy zenu neopusti, aj ked uz bude mat dospele dieta. Muzi jeho kalibru si to dokazu tak krasne zariadit, ze s minimom namahy si budu vydrzovat dve zeny. Ty sebauctu nemas ziadnu, ked si v tomto dobrovolne. A navyse klames samu seba, ked si myslis, ze on lubi prave teba. Nelubi. Ak by ta lubil, tak by sa rozviedol, dohodol sa s byvalou na podmienkach vychovy, platil by alimenty alebo cokolvek a bol by s tebou. Ale to nikdy nebude a ty len budes starnut a starnut a budes cim dalej, tym viac nestastna.
Boze aka si sprostaaaaa...
On si chce zasunut aj do inej ako do svojej zeny ale nikdy sa nerozvedie a teba ma len na ukojenie dievca sa spamataj.....mlada a naivna...vyuziva ta!!!
Ako na jednej strane je to hrozne, ale zas ked sa dvaja skutocne zalubia, tak co narobis. Kamarat nechal zenu a 3 deti, ale on ru druhu skutocne miluje, nevahal ani sekundu.
Ten tvoj ta 8ba taha za nos, to dieta nie je problem, a uz su tieto rozvedene manzelstva skoro ako moda, nie take odsudenie ako kedysi. Vyhovara sa - doma ma zazemie a s tebou sex. Minimalne mu povedz, ze s nim nebudes mat sex, kym nebudete spolu. Chod na kavu, do kina a tak - ak ta ma skutocne rad a nejde mu iba o to, tak by nemal mat problem na to pristupit.
Napis ako si dopadla, som zvedavy, ci sa nemylim.