Dobry den,
s mojim manzelom sme zobraty dva roky. Mame krasnu a zdravu trojmesacnu dcerku. Moj manzel mal vzdy problem so zavislostami, hlavne alkoholom. Ked si vypil, zacal byt paranoidny a agresivny. Navyse aj ziarlivy. Pred rokom ma prvykrat zbil, ked som bola v zaciatkoch tehotenstva, vela pil a chytal ma pod krk. Vyhadzoval ma aj z domu. Neskor sa to ukludnilo a obcas len vybuchol a nadaval mi vulgarne a agresivne aj pocas tehotenstva. Posledne obdovie vsak pritvrdil. Je bezdovodne ziarlivy. Nemozem chodit ani za svojou rodinou castejsie ako raz do tyzdna, pretoze ma upodozrieva z nevery. Som cele dni len doma, nechodievam ani s malinkou von, iba na dvore sme... Manzel ma vydiela peniazmi, kvoli nemu som da vzdala skoly a kariery, aby som mohla byt doma, mat klud a otehotniet (predtym som potratila). Manzel mi po porode zacal najprv surovo vulgarne nadavat, zastrasovat, zahanat sa. Neskor sa vyhrazal, napr.ked som varila, ze ma tou vriacou vodou obari a budem zmrzacena. Pred malou vrieska, ze zacne plakat. Poslednu dobu ma bije pravidelne, ked ho ako hovori vyprovokujem nejakou poznamkou - ked na neho hovorim, a on nereaguje a ja si povzdychnem - preto ma dnes zbil. Alebo chcem ist s malou za neterkami. Rozbil mi nos, dokopal ma na zemi a buchal do mna pastou... udiera ma, taha za vlasy, vyhraza sa, ze ked sa rozvedieme, skoncim ako chudera a nedostanem ani alimenty, ze nebudem mat nic... Nemam skolu dokoncenu, ani pracu... vycita mi, ze len vdaka nemu sa mame dobre (je uspesny, uznavany, ma humannu pracu...) a ze je vynervovany z roboty. Nikdy by nikto nepovedal, ze toto robi. Bojim sa ho, ze ma zabije, a bojim sa hlavne o moju dceru. Neviem, co robit... hlavne mam strach, ze ked sa budem chciet dat rozviest, urobi nam zle, tahat po sudoch, uz mi aj povedal, ze na mna nieco nasije, aby mi zobrali malinku... poradite mi? Dakujem, budem vam zi srdca vdacna za kazdu radu...
Manzel ma bije, zastrasuje a vyhraza sa mo
Mas mobil ? Nahraj si jeho vylevy a nejaku bitku na mobil a potom chod na policiu..... uvidis to rodeo, ked budu mat policajti nejaky nezvratny dokaz. Kazdy polis to bude velmi rad riesit, lebo mu ten pripad das takzvane na podnose. Plus ho obvin, ze sa tebe a dietatu vyhraza zabitim a chlap skonci vo vysetrovacke. Nik sa nezastane domaceho nasilnika.
Pilcuk, keďže si ty taký jasnovidec a presne vieš dôvody z akých si pisatelka začala vzťah s jej manželom-tyranom, ako aj jeho finančné postavenie v začiatkoch ich vzťahu, jeho charakter, fyzický vzhľad a podobne, a to všetko napriek tomu že pravdepodobne ani jedného z nich nepoznáš a pravdepodobne si ani jedného z nich nikdy nevidel, tak buď taký dobrý a ešte mi Texas svojimi jasnovideckými schopnosťami prezraď výherné čísla do lotérie. Bolo by to fajn keby som nemusela každé ráno skoro vstávať a chodiť do roboty a tráviť tam celý deň a namiesto toho by som si mohla cestovať a tráviť voľný čas podľa chuti.
Musíš od neho navždy odísť, aby si neskončila ako žena z príbehu "Krvavé meniny" čo dávali v televíznom seriáli Najväčšie kriminálne prípady Slovenska. Keď tam nebude tam sa zbaľ a odíď aj s dcérkou. Vždy keď ťa zbije tak zavolaj políciu, choď potom k lekárovi a nechaj si to vydokladovať, aby si mala dôkazy pre súd. A tiež si svoje zranenia vyfoť na mobile. Takíto falošní ľudia, čo majú akože humánnu prácu a dobrý status v spoločnosti a pritom sú to doma skrytí a krutí týraní sú tí najhorší. Spoločnosť si zaslúži vedieť a vidieť akú má on pravú tvár.
Asi nemáte d/s vzťah takže už si mala byť od neho dávno preč! keď si ešte s ním tak Je8Ni k.k.ta zo schodov kým to nespraví on skôr či neskôr tebe alebo decku. po tomto všetkom čo píšeš ver tomu že aj na to príde takže, nahlas to, zbal si kufre a odsťahuj sa čo najďalej. daj súdne žiadosť o zákaz priblíženia + zákaz styku s deckom, ohrozuje ho na živote atd.,vybavena vec a ideš..lenze ty si tela a zostaneš s ním, nemýlim sa??
To je tak, ked ženy idú len po zbohatlíckych vagabundoch, alfa samcoch a slušní muži, hoci s nižším príjmom a priemerným vzhľadom ostávajú sami, bez povšimnutia a nepobozkaní ako napríklad ja. Ale dobre, kto chce kam...
ČAROVNÁ FORMULKA NA ZAČAROVANIE MANŽELA ABY BOLSI MILÍ ZNIE:
Somprostazesomsanechalazbuchnutdbilomanevravzeontakynebol
Ty nemáš príbuzných.?Treba sa raz a navždy tomu postaviť!vyhľadaj odbornú pomoc sama to nezvládneš.Naozaj nečakaj
vyhrážať sa môže, len sa mu musíš ty najskôr postaviť. to je te základ. máš predsa rodinu, takže oprieť sa budeš mať isto o koho. myslím si, že ti isto pomôžu. len musíš jeho útoky hlavne nahlásiť, aby boli o nich aspoň nejaké záznamy
Velmi sa ospravedlnujem za hrubky a preklepy v texte.