Zdravím, mám problém s rýchlo sa mastniacimi vlasmi...umyvam si ich každý deň večer a vydržia mi čisté len jeden deň do večera a potom sú už zase mastné... Ako mám znížiť ich mastenie? Snažím sa umývať ich každý druhý deň ale je nepríjemné chodiť s takými vlasmi a už neviem čo na ne
Mastné vlasy
Mala som rovnaký problém, kúp si šampón od syos na mastné korienky a suché končeky, ale musíš to striedať aj s iným šampón, lebo príliš vysušuje a robia sa lupiny.
Ach jaj ten pravopis...
Zuzi74 nechápem na čo to ešte stále riešiť alebo máš len potrebu si do niekoho rypnut? Ak ti vadia moje témi tak ich jednoducho ignoruj dobre? Založím si ich koľko chcem kým nedostanem uspokojujucu odpoveď... Len aby si vedela sem si ľudia chodia po rady tak sa pýtam a budem sa pýtať koľko krát chcem aj s viacerím zakladaním ;)
A aku upokojujucu radu chces? Zazracny sampon, ktory ti za tyzden, prinajlepsom zo dna na den vyriesi mastenie vlasov? Vysusujes dookola pokozku castym umyvanim a preto sa ti stale masti a ty chces lepsiu radu?
Okrem toho, netreba zakladat novu temu, staci ju len posunut...to len pre info, ak by si nevedela. Mala by si vsetky neuspokojujuce rady vo svojej jednej teme:-)
Zuzi74, alebo som nedostala uspokojujucu radu preto ju znova zakladám... Teba to trápiť nemusí ;)
Viki1, ano, je to tvoja vec, ale v tom pripade neberies do uvahy rady priespievajucich a tym padom si z nich robis srandu a o tom toto forum nie je.
Zuzi74 to je moja vec ;)
skús používať bylinný šampón a zmývaj si každý druhý tretí deň
Viki1, kolkokrat este zalozis jednu a tu istu temu? Zakazdym ti tu napisu, ze caste umyvanie neprospieva. Obnovenie ph pokozky nejde tak rychlo a ked budes dookola len umyvat, tak sa to nikdy nezlepsi.
Problemom moze byt aj to caste umyvanie vlasov...