Bolesti hlavy

Príspevok v téme: Bolesti hlavy
headache

Mám dlhšie problémy s bolesťou hlavy. Nie je to taká klasická bolesť. V poslednej dobe hlavne tento týžden ma skoro každý deň bolí hlava. Najprv ma bolelo nad očami, ako je oblúk obočia, tak si vravím že to je asi od klimatizácie a mám asi zachladené dutiny, tak som išla spať. Na druhý deň ráno všetko ok, no neskôr počas dna zas tie bolesti, tentokrát však celá ľavá strana hlavy. Bola to taká pichavá bolesť ako pri migréne, čiže som zrušila plány a zas si išla lahnúť. Potom som sa zobudila a zas všetko ok, tak som dlhšie poležala v posteli lebo som mala voľno v práci. Vstala som na obed, ako som šla variť tak zas bolesť. Najprv to začína ako taká slabá bolesť iba ako keby oka, alebo ucha... potom to prerastie do polovice hlavy a je to otrasná pichavá bolesť. A stáva sa mi to často. Aj cez zimu sa mi to stáva, vlastne skoro celý rok. Potom mám zas obdobie kedy je všetko ok a nič ma nebolí. No keď prídu tie bolesti tak aj na 3 dni som odstavená. Čo by to mohlo byť? Ďakujem

headache

Tak bola som medzičasom u obvodného lekára, ten ma samozrejme odpinkal že som mladá a že bolesi hlavy sú normálne, že to môže byť kludne kvoli počasiu alebo hormónmi a stresom, no ja som sa nedala a trvala som na tom, aby ma poslal na nejaké vyšetrenie... jasné že ma začal presviedčať že to nie je potrebné, že je si istý že to nemá vážny charakter, vraj k nemu chodí velmi vela mladých ľudí s bolesťou hlavy a vždy sa ukázalo že to bolo kvoli stresu. Ako netrvrdím že sa nestresujem, ale určite nie tak, že by som mala mať kvoli tomu až zdravotné problémy. Tak som teda nič nezistila, iba mi povedal že keď by ma to bolelo dlhšie ako týžden a volnopredajné lieky by mi nezaberali ( čo mi nezaberajú ani teraz), tak sa mám zastaviť a keď tak mi niečo predpíše... To ma zarazilo, že lekár sa vôbec nezaujíma z čoho tie bolesti môžem mať, môže to mať rozny charakter, ako za to, že pár ľudí má bolesti hlavy zo stresu, to automaticky mám potom aj ja ??? Pritom sa vôbec necítim, že by to bolo zo stresu... podla mňa je to absolútna hlúposť.... Teraz neviem čo mám robiť...

mjanik

akupunktúra ti tu musí pomôcť.Najdi akupunkturistu,nie lekára,ten nieje akupunkturista.Veď 1,3 miliardová Čína nepoužíva lieky ,iba ihly a masáže,prípadne bylinky

headache

Najprv sa pozastavím nad komentárom, ktorý mi ti niekto napísal... Ja som sa prišla slušne spýtať ľudí, ktorí by mohli vedieť o čo ide, myslím si, že je ich je tu dosť s rôznymi diagnózami a kľudne môžu mať takýto problém aj iný ľudia, ktorí možno vedia podľa seba ak tým trpeli aj oni a maju posudok od lekára o čo sa jedná. Čiže neviem prečo toľká nervozita, nepríjemnosť, keď sa sem človek príde normálne slušne spýtať. Z toho komentára mi je jasné že ty dotičný mi nemáš čo poradiť, čiže choď si zlosť vybíjať inde do iného príspevku, kde možno budeš vedieť človeku pomôcť a kde si budú želať odpovede tohto druhu.

Akupunktúru som neskúšala, ani neviem či to moc pomáha, mám od známych info že mali problémy aj s inými vecami a nezabralo im to. Ale to že sa jedná o krčnú v celku môže byť aj pravda. No iba krčná chrbtica to podľa mňa nebude. Keďže cítim niekedy až opuchy očí ako keby z vnútra.

Apotheqe

A ze vyskúšaj toto alebo hento no nejdete mi do kelu ?To zrovna si daj vybrat slepe crevo,potom nohu do sádry(pre istotu)napichat botox dopredu vies atd

Pendrek

Tiez mam taku divnu bolest na vrchu hlavy.Ale citim niekedy aj tlak za nosom,niekedy z pravej prinosnej dutiny a niekedy ked lezim boli ma aj v zadu,v podstate cela hlava.Lekar buchol z brucha bez vysetrenia ze tenzna cefalea.Tlak mam 110,120x70.Asi jasnovidec.Este povedal ze aj zub to moze sposobovat...ziadny ma neboli.Cize vysetrenie o nicom.
Ked si hlavu nahrejem v sprche tak je na chvilu fajn.