Ako mu povedať že sa mi páči že ho mám rada atď. Chodím s ním do triedy. Chvílu sa mi zdalo že by mohol byť aj on do mňa zaľúbený... ale ja som sa mu vyhýbala ... no prišiel k mojej lavici začal sa so mnou rozprávať že ako sa mám či sa nenudím a proste čo ho napadlo a ja že pohoda nič mi neni a odsunula som sa s lavicou preč... bála som sa či si nespravím trapas. Proste keď za mnou prišiel ma rozbolelo brucho a myslela som si že hodím tičku :D . Začala som sa triasť a rýchlo som sa robila že nemám čas sa vybavovať. Teraz má už asi 7 mesiacov frajerku o 2 roky staršiu. A vžsy keď ich spolu vidím... chcem sa na nich pozerať a uvedomím si že keby niesom taká blbá mohla som to byť ja. Mala som aj slabšie chvílky kedy mi aj slzička višla. No ak sú spolu šťastný nechcem im ublížiť. Ale neviem si pomôcť. Mám ho strašne rada ale bojím sa že niečo skazím.
Ako na 1 frajera ?
tieto detske lasky :D
Podľa mňa si asi ešte mladunká, keď to takto berieš. Mohlo, no aj nemuselo to byť tak, že by ste boli teraz spolu šťastní. To sapovedať nedá. Pozeraj sa do budúcna, ito príde ďaľší a s ním ti to už víde
koľko máte rokov obaja?
Takých frajerov ešte bude! Nerob si z toho nič!
Mám 15 aj on... on je o asi 2-3 mesiace starší, no neviem či do mňa na 100% bol však a čo som sa ho mala opýtať ? Správal sa ku mne inak, krajšie aku ku ostatným babám on sedí za mnou a keď som sa pozrela do zadu stále sa na mňa tak pekne usmieval :). Robil mi tak primitívne zle.
Nebol do teba zalubeny, len si sa mu pacila a skusal s tebou nadviazat kontakt. Ty si mala tremu a bala si sa ze nieco pokazis co je normalne a nielen v tvojom veku tak si to nevycitaj. On evidentne niekoho chcel a bolo mu jedno koho, ked si sa nechytala ty tak to skusil na ine az sa nejaka chytila. Vykasli sa na neho, je tolko chlapcov okolo teba. Skus si vsimnut skor nejakeho nesmeleho co nikoho nema a skusit zbalit jeho, moze ti byt lepsim partnerom ako sebavedomy kanec co bali raz jednu raz druhu.
Oprava: Správa sa
Prečo si ho ignorovala ? Práva sa primitívne alebo čo ? Koľko máte rokov ? Ako dlho sa poznáte ?
A ako vieš, že do teba bol zaľúbený ? Dával ti to najavo ?
Odpovedz na všetky otázky.