Alternativna medicina

Príspevok v téme: Alternativna medicina
Tia3700427

Zdravim vsetkych,
Posledne 4 roky sa mi neustale opakuju zapaly mocovych ciest. Resp. aspon ja si to tak vysvetlujem, pretoze dole ma to pali. Vacsinou to zacne len tak, cez den som v pohode a vecer ma to chyti. Niekolkokrat som navstevila lekarku, no vysledky som mala vzdy v poriadku, preventivka dopadla tiez fajn. Potom ma poslala urologovi a gynekologovi. Ti sa odvolavali jeden na druheho a v podstate mi tiez potvrdili, ze som zdrava. Lenze asi nie, kedze sa mi to stale vracia a bolesti sa stupnuju. Ma niekto podobny problem? Prisli ste na nieco? Jedine co mi dokaze pomoct je teplo. Flaska napustena teplou vodou a prilozena na podbrusko. Aby som vsak nezabudla na svoju otazku - citala som o pani, ktora lieci alternativnou medicinou, ze da nejake bylinky a tie detoxikuju organizmus. Skusili ste niektora? Mate na nejaku takuto liecitelku kontakt? Som uz zufala.. Obmedzuje ma to v kazdodennom zivote, radostiach, necitim sa sama sebou...prosim, piste len k veci a hejty si nechajte. Pomahajme si. Vdaka za kazdy tip.

zuzi74

Pijes dostatok vody? Na mocove cesty je velmi dobra praslicka rolna, denne 2-3 salky caju. Taktiez kupele z praslicky ak su problemy aj s krizami, sama mam odskusane.

ped

Za najlepšiu rastlinku by som označil -nechtík lekársky-. Neviem, čo sa z toho všetko robí, ale jeho lieč. sila je brutálna. Isto čaj, natierať. Nepoznám rastlinku, ktorá by bola účinnejšia, hinges, oranges...:-) Ja som o sile tejto rastlinky tak presvedčený, že keby si niekto ňou natieral trebárs spánky, tak sa dostane aj z depresie (ešte som to neskúšal, lebo ja mám rád aj depresie).

Zik-Zak

Ak sa chceš liečiť prírodne nepoznám lepšieho odborníka ako bola - alebo ešte je, len neviem, či pracuje - pani Ľuba Albertová. Ambulanciu mala v Bratislave a popri jej širokých vedomostiach bolo veľkou výhodou že je to vyštudovaná psychologička. Takže vedela zhodnotiť aj psychickú stránku problému. Zisti či, či ešte pracuje a ak áno, lepšieho nenájdeš.

Marosko-n

Vážená, na všetky zápaly v tele je odskúšaná GGW liečivá voda,Ktorá sa vyrába len na Slovensku. GGW pomáha celému nášmu telu.