Ahojte..Otazka je skôr pre mužov ale môžu odpovedať aj ženy..Muži,akí mate názor na motorkárky?Páčia sa Vám?
Názor
No ja som žena a motorky mám veľmi rada. Čo sa motorkárok týka(ja motorku nevlastním zatiaľ) tak ide o to aké. Poznám pár vážne krasavíc, ktoré na peknej motorke vyzerajú veľmi sexi a viem to aj ako žena posúdiť. Keď som ja na motorke, tiež to vyzerá fajn, lebo to vyzerá ako niečo nežnejšie a niečo drsnejšie, veľa ľudí mi hovorí, že to vyzerá sexi, nuž neviem, keď hej som len rada. :D Nepáčia sa mi ale tie celé dotetované, krátkovlasé, maskulínne a takto.
Ale taká Ruby Rose je výnimka veľká, lebo ona vyzerá veľmi dobre, aj keď 2 z nich spĺňa. Ide čisto o človeka a keď aj na výzor sa mi niekto nepáči, tak keď je osobou úplne super, začne sa mi páčiť. ;-)
Pekný deň.
Mne sa celkom pacia, ale asi by som nechcel s motorkarkou nic mat.
To je teda otazka . A tebe sa pacia viac vodici BMW, alebo mercedesov?
Na motorke nie, ale mne sa strasne moc pacia zeny na skutri, najma ak im spod prilby trcia dlhe vlasy actrepu sa vo vetre. Ja sa na to neviem vynadivat, ked to vidim.
Záleží na akej motorke jazdia.
Moderná motorky nestoja za nič! Len rýchlosť a žiadna pohoda !
Mne osobne sa nepáčia. Pôsobia na mňa mužne, podobne ako reckérky, kratkovlasé, vykonávajúce niektoré športy atd...