Hnusi sa mi ked si priatel vyhoni

Príspevok v téme: Hnusi sa mi ked si priatel vyhoni
Kleopatra17

Ahojte. Mam taky problem... neskutocne sa mi hnusi ked viem ze si priatel vyhonil... proste uplne citim hnus... vadi mi ked sa ma potom aj dotkne... mame zdravy sexualny vztah vsetko v pohode ale ked viem ze to spravil tak proste koniec... nechapem preco to chlapi robia ked maju zdravu nadrzanu frajerku v posteli... myslim ze nieje problem ze by som ho nevzrusovala, ked staci jeden dotyk alebo uplne staci ked sa o mna trochu osuchne a postavi sa mu... proste sa mi to hnusi ked si predstavujem na co take alebo na koho mysli... ja neviem uz som vadna?

a1b2c3d4

Po súloži a vytiahne penis z pošvy neprejde si pár krát po penise aby sa zbavil zbytkov semena?Nie je to to iste ako keď si vyhoní?To nevadí?Alebo prerušovaná súlož ak sa odbaví na tvoje bruško či na uterák nie je to ako keď si vyhoní?Čo tak ho požiadať ak má chuť nech si vyhoní pred tebou môže to byť ako predohra a ak sa pridáš uvidíš ako ho to vzruší.

SomSvetlo

Mila Kleopatra , musiš zabrat v posteli aby nevladal honiť. inak zaujmalo by ma ci mas odpor aj ked mu vyhonis ty :-D a pre tvoj dobrý pocit kazdy muž masturbuje, spomen si na to ked ti bude niekto v praci ale na narodeninách podavať ruku :-D

Kleopatra17

Lollka- asi mas pravdu nedoverujem mu ... ked som s nim chcela o tom hovorit povedal len ze to sme uz uzavreli... uzavrel to sam... niekedy ked si spomeniem co jej pisal tak citim strasnu zlost...nepodviedol ma ale citim sa podvedena stale...niekedy naozaj rozmyslam o rozchode... prave riesime vlastne byvanie a niekedy dost pochybujem ci to vobec chcem...

Lollka

On evidentne dost nastrbil vas vztah tym ze si vypisoval s inou, ty sa citis neista a nevies ci pri honeni nemysli na nu prip. na nejake ine, ci ho dostatocne vzrusujes. Ako je to trochu divne ked si radsej vyhoni a potom odmietne sex s tebou, min. niekedy. To by zneistilo nejednu zenu. Skus sa s nim porozpravat o tom preco dava honeniu prednost pred tebou a poziadaj ho, nech ta o tom aspon neinformuje ked uz to robi. Vo vasom vztahu je hlbsi problem a je tam narusena dovera.

ped

Ak si stotožnená s vlastnými pocitmi, tak sa podľa musíš zachovať, lebo správať sa prirodzene je prirodzené. Nemusíš sa nútiť alebo znásilňovať, keď to tak necítiš. Sama pred sebou nemusíš hrať das Theater. Tvoje pocity sú skutočné, tak sa podľa toho zachovaj. Buď nech ťa o svojich praktikách neinformuje alebo ho pošli k vode, teraz je teplo, je svetlo, vetrané vetrom, meraj rovnakým metrom, nechoď metrom, chráňte sa pred veľkým teplom. Čerešničky červené, krčné stavce, ruky, nohy zlomené, príhody toť málo veselé. Hinges, oranges...