Mastné vlasy

Príspevok v téme: Mastné vlasy
Viki1

Zdravím, mám problém s rýchlo sa mastniacimi vlasmi...umyvam si ich každý deň večer a vydržia mi čisté len jeden deň do večera a potom sú už zase mastné... Ako mám znížiť ich mastenie? Snažím sa umývať ich každý druhý deň ale je nepríjemné chodiť s takými vlasmi a už neviem čo na ne

zuzi74

Po zihlavovom sampone sa ani necudujem, ze sa ti enormne mastia vlasy, zvlast ked ich umyvas tak casto. Sampony urcene na mastne vlasy su najhorsie sampony prave na mastiace sa vlasy. Pokozku treba premastovat, nie este viac vysusovat a to ty prave robis zihlavovym samponom. Cim viac je sucha, tym viac produkuje mazu.

Haiiir

Podla mna sa s tym nic neda robit. Niekomu sa proste mastnia viacej a musi si ich umyvat kazdy den a niekomu staci raz za tyzden ako moja sestra.
Ja som si v zivote nefenovala vlasy ani nesuchala uterakom, pouzivam len zihlavovy sampon a tiez sa mi enormne mastnia, až tak, že by som si ich najradsej umyvala 2x denne.

vcielkamaya

sucha pokozka hlavy reaguje tak ze sa mastí..
ked si ich umyvaš kazdy den nečuduj sa...
urob si zabal olejový,.. a po umyti vlasov, nefenuj! nesuchaj uterakom..
nechaj volne uschnut a potom ich maj v cope aspon 5 dni a nechytaj ich zbytocne špinavymi rukami.. v cope z toho dovodu ze ked ich mas rozpustene tak si ich budes furt chytat spinavymi rukami a budu sa mastniet,.. a nejako tak vydrz,.. skus to a prestanu sa ti mastniet...

mne sa sice nejak extra nemastneli, lebo mam brčkave vlasy, ale, umyvala som si kazdy druhy den, tretí som ich mala mastne..
vydrzala som to a uz mi vydrzia aj tyzden...