Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Večný pesimista, človek, ktorý nás ťaha ku dnu, neda sa s nim normalne baviť

Príspevok v téme: Večný pesimista, človek, ktorý nás ťaha ku dnu, neda sa s nim normalne baviť
simusaaaaas

Aj vy máte v okoli človeka, ktorý je večne negativne naladený, všetko je podľa neho zle a dokonca tvrdi že už nič dobre nebude ????
Lebo ja s takým bývam..ide o môjho brata, mladého 21 ročného človeka a je to doslova peklo..normálne ma tým ťaha dolu a občas mám chuť tomu jeho Všetko zle podlahnut...občas mam pocit, že ked s nim travim čas citim sa zle, klesa nalada a normalne upadam do depresie.
Je pravda ze nemame jednoduchy zivot, lenze on bol taký aj ked bol mladší, menší...
Ide o to, že všetko čo riešime je podľa neho zbytočne, pretože to nema zmysel a všetko bude už len hrozne, zle atd atd..
Teraz napr. hladáme byt, zatial prenájom..chodim s mamou na obhliadky, hladam na internete, pridavam inzeraty...ON sa hra na mrtveho chrobaka, ktorý si povedal že sa mu to nechce riešit a nam na rovinu povie že ked si myslume že daco najdeme tak sme na omyle, ze to nema zmysel, ze to nieje jednoduche...a ked sa ho spytame preco on nema snahu, tak odpovie ze ved ked ste nenasli vy, tak ja najdem ???? Nevidite ze to nema zmysel ???
Tak je to zo všetkým..ked mu poviem, ze by mu pomohlo osamostatnenie, ved penazi na to ma, tak namiesto nejakeho rozumneho argumentu mi povie..No jasne, bo ja zarabam miliony, sak si prid ty vyskusat totu robotu a potom uvidis ci je to take jednoduche...ja mu vysvetlujem, ze kazdy mlady clovek musi nejako začat, ze ved budes v nájme, časom sa uvidi,pojdeš možno do zahraničia a on zas...Ja nikdy nič nebudem mat, len zhnijem v najme kde nic neni moje...
Často vravi že sa nikdy nebudeme mat dobre, vždy budeme mat problemy aj keby sme sli na koniec sveta..ked sa s nim rozpravame milo a vravime mu, ze ho chapeme,vkuse robi nočne, nema na nič cas tak ho lutujeme a robime s neho chudaka..ked ho o nieco popytame tak vraj kedy ked vždy spim, ale sak ja viem, ja furt lem spim..
Strasne komplikovana povaha, ani tak ani tak...

tor345

On musi najprv zazit v zivote nieco velmi dobre, uzasne krasne, zazit skutocne velikanske stastie a potom zacne inac zmyslat, ale moze to trvat. Skoda, ze sa nevie tesit aj z malickosti, ale to je uz taka povaha a sama o sebe sa nezmeni takato povaha, naozaj by ho muselo nieco nakopnut, akasi zhoda okolnosti, stastie, napriklad velka vyhra v loterii, ale aby tam boli aspon miliony :) Tie by mu vycarili usmev na tvari.

asdfghjklm

Sú dva typy takych ľudí - robí im dobre otravit cloveka, znechutit ho... sú to zlý , zákerný ľudia a potom c 2, sú skutočne chorý, buď ide o psychiku alebo reálnu posadnutosť ...

ale to sa tvojho brata netýka myslím ! ;)

podľa mňa je len znechutený zo života, hľadá sám seba..... a to prejde samo
skús ho podporiť povzbudiť proste potrebuje pomoc, niekam ho zober, tráv s ním čas a keď to nezaberie tak rezignuj ale upozorni ho aby prestal inak obmedzis s ním kontakt...proste musí sa vzpamatat sam