Mám šanci u žen (a jakých)?

Príspevok v téme: Mám šanci u žen (a jakých)?
Obycejnymuz

Vím, že Češky, Slovenky, Rusky, Ukrajinky a Polky jsou obecně krásné ženy (tím nechci tvrdit že všechny a platí to tak o všech národech).

Sám sebe bych pokud budu realistický zařadil do té "lepší" půlky, ale zase si nedělám iluze, že jsem superkrasavec-to to rozhodně ne-jsem obyčejný muž. Nemám vysoké vzdělání a nejsem co se týče IQ nějak zvlášť chytrý (takový průměr-možná nižší, prostě IQ 90-100). Co se týče práce, tak jsem obyčejný dělník, který vydělává v současnosti kolem 18 000 Kč čistého (teď to bude asi více, ale bude mě to stát více času).

Co se týče vlastností jsem svědomitý, pracovitý a čestný, navíc rád pomohu ostatním. Nemám rád pomluvy a lež.

U jakého typu žen mám podle vás šanci? Vím, že velmi inteligentní krasavice asi nejsou pro mě, možná by se na mě dívali z vrchu.

Bavorak2

Uz chapem preco maju pupkatí skaredi muzi zenu. Pretoze neriesia takeho blbosti. Proste su dobre naladeni, nie su zufali a neriesia nejake blbé IQ ktore je totalne k ničomu kedze plati ze nikto nie je blby ale kazdy je blby v niečom (napr v matematike, šoferovani, ...) snad nemozme byt dokonali vo vsetkom a mat IQ milion ...

Vendelina

Tak uz podla toho, ze toto pises na nejake fora hovori samo za seba - ze mas teda dost nizke sebavedomie. A sebavedomie nie je to iste ako IQ :D takze aj keby si mal 4 tituly, 3 auta a 5 domov asi by tebou vzdy kazda opovrhovala, ked mas takto nizke sebavedomie. A na to by ani ta zenska extra vysoke iq tiez nepotrebovala ;)
Takze mozno skus nejake domace zvieratko - tomu nebude vadit ani to spominane iq tvoje, ani ten plat - aj ked ti ho idu teda zvysit, ani to, ze tam budes o 1-2h byvat teraz dlhsie pre par supov, ani to, ze ci klames alebo nie, a uz vobec nie to, ci sa nechas vyuzivat ludmi dobrovolne - to na margo toho, ze teda si ochotny pomahat tym ostatnym...pomozu aj oni tebe, keby si ty potreboval ich pomoc?
A najlepsie odporucam macku - ked budes uz teda musiet byt dlhsie pre tym par drobnych v praci, tak ju netreba aspon vencit osobne :D