alergicka reakcia alebo intolerancia?

Príspevok v téme: alergicka reakcia alebo intolerancia?
jungkie

ahojte chcel by som Vas poprosit o radu.
dlhsiu dobu som jedaval urcity druh peciva no chvilku na to sa mi objavili po tele pluzgieriky potrhali sa mi mokvaju a svrbi ma to :/ . chcel by som len vediet ci to moze byt alergia alebo slor intolerancia a tiez mam krce v bruchu hrozne. za aku dobu by sa to po vyradeni tej potraviny malo upravit?
DAKUJEM

vikic1

No mamina mala do toho erius ale to je iba na predpis.Ak by ti trn herpesin nepomohol kup si zlty pràšok na odreniny ten to vysusi a odpadne to .skus ppzre volnopredajni liek na alergiu.Vies poslat fotky ako to vyzera?ak chces posli na email cervenkovaviki@gmai.com

jungkie

dakujem Ti za radu urcite vyskusam. a vyluci mi telo casomtie alergeny z tela? uzivam probiotika zvysil som prijem vlakniny aby sa mi crevo ocistilo no po dvoch dnoch asi nemam cakat zazraky.....

vikic1

Ahoj.To iste màla mamina.Skús na to krèm Herpesin.Ak ti to nezaberie navštív lekàra aby ti zobral krv .Na to brucho si kúp gastrocinesine .Počkaj týždeň a ak ti tieto veci nebudu zaberat navštív lekàra.Mamine tieto veci najprv zabrali ale potom sa jej to zhorsilo lebo bolo leto a potila sa.Snaž sa nijako chladiť a neumývať to mydlom.Skús toto a keď to nezaberie tak choď k lekàroví.Ono toto niekomu zaberie a niekomu nie