Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otravná Ex

Príspevok v téme: Otravná Ex
smejko Peter

Mám jeden závažný problém a potrebujem ako chlap poradiť,čo dalej.S bývalou som sa rozišiel pred 9r.,ked mi pri požiadaní o ruku povedala,že čaká dieťa s iným a vlastne celý náš 2r.vzťah ma podvádzala...Zivot ide dalej,bol som dlho sám až kým som si nenašiel svoju terajšiu priateľku,s ktorou som už vyše roka a chcem si ju vziať.Trápi ma však to,že napriek tomu,čo mi bývala urobila,ma neustale kontaktuje sms-kami a nedá pokoj,hoci som jej to už ani neviem koľký milionový krát vravel aj písal,nech mi dá konečne pokoj.Mám to dať na políciu?Nechcem stratiť svoju súčasnú priateľku,trápi ju to tiež,kedže ju už bývalý nekontaktujú aby ma tým nejako neranila.

Sloniecko

a to za tych x rokov si ju preco nezablokoval v mobile? Pripadne, preco si si nedal nove, utajene cislo? Bolo xy moznosti, ako to vyriesit. Chapem, ze si dlho bol sam a mozno si "dufal", ze este nieco moze byt.. ale uprimne.. s takou zenou? To radsej byt cely zivot sam. Na policiu mozes ist, opytaj sa ich nato, ale podla mna, ak sa ti nevyhraza, tak s tym nic nebudu vediet spravit. Urcite ako prve si ju zablokuj v mobile (chapem, ze zmenit po rokoch cislo asi mnoho ludi nechce)- mobily taku moznost uz ponukaju, ja som mal uz aj 5 rokov dozadu taky mobil. Ak mas fb alebo inu soc siet, tak si zaloz novy ucet a ak ani to nepomoze, ignoruj ju. vikic1- (zasah?) obmedzovanie osobnej slobody je to, ked ta niekto niekam proti tvojej voli zavrie alebo ta unesie napr. Nie to, ak ti neda pokoj.

Lollka

A to si ju 9 rokov nevies zablokovat? Prip. ak to tvoj fon neumoznuje tak bud kupit novy alebo zmen cislo. Na policii ta s tymto vysmeju. Si dobre rozmysli ci si chces znicit sucasny vztah alebo ci chces konecne pouzit rozum.

vikic1

Ahoj.Choď z tým na políciju toto už je zàsach do osobnej slobodymAlebo choď do spoločnosti kde si kupoval telefón a požiadaj ich aby ju zablokovali.Alebo si daj utajiť potom tlč.Tu už iné riešenia nemàš.Ideàlne bude nechať ju zablokovať .Budem držať palce aby ti tento vzťah vyšiel.A aby ho nezničila