Mám jeden závažný problém a potrebujem ako chlap poradiť,čo dalej.S bývalou som sa rozišiel pred 9r.,ked mi pri požiadaní o ruku povedala,že čaká dieťa s iným a vlastne celý náš 2r.vzťah ma podvádzala...Zivot ide dalej,bol som dlho sám až kým som si nenašiel svoju terajšiu priateľku,s ktorou som už vyše roka a chcem si ju vziať.Trápi ma však to,že napriek tomu,čo mi bývala urobila,ma neustale kontaktuje sms-kami a nedá pokoj,hoci som jej to už ani neviem koľký milionový krát vravel aj písal,nech mi dá konečne pokoj.Mám to dať na políciu?Nechcem stratiť svoju súčasnú priateľku,trápi ju to tiež,kedže ju už bývalý nekontaktujú aby ma tým nejako neranila.
Otravná Ex
Určite nereagovať vôbec na správy ani hovory. Tým že vždy odpíšeš, vysvetlujes, tak jej akoby si stále dával nejakú nádej. Veď s tým sekni, zablokuj ju, zmeň číslo. 9 rokov je dlhá doba. Ja mám jednu takú kamošku, jej bývalý ju vymenil za inú, s ktorou je už niekoľko rokov a tá moja kamoška mu stále píše, vždy si nájde nejaký dôvod, dokonca má s ním stále fotku na FB. Nedokáže sa od neho odpútať ale takisto sa jemu divím, že s ňou je stále v kontakte.
Kto normalny pise 9 rokov po ukonceni vztahu? :D A tebe co, drzia pri hlave pistol a nutia ta odpisat a reagovat na kazdy jej hovor/sms? Ved tak to ignoruj! Smsky sa daju v mobile blokovat...
Polícia s tým nič neurobí. Zablokuj si jej číslo a bude to vyriešené...
Neviem, či je to vymyslený scenár, lebo ako realita mi to veľmi neznie, ale budiž - nie, jasné, že na políciu to dávať nemáš. Ak si si vymyslel tému pre zaujímavosť, tak viac pobavenia asi nepotrebuješ.
Daj to na políciu..