ako mužovi naznačiť že sa mi páči?

mjklmjkl

ono sa to ľahko radí ale nejde to. nie len tak.a čo ak je zadaný ?
alebo čo keď sa vidia akurát tak niekde na pracovisku, kde hociktorá z kolegýň môže byť jeho manželka alebo priateľka
to isté platí o nejakých náznakoch.moze byť z toho aj docela vazny problém

bcw

Normalne ho oslov, alebo sa s nim porozpravaj. To je u ludi normalne. Urcite sa neriad radami zavistlivych zien tu na fore, ze ak sa ti niekto paci, tak musi prist za tebou. Nemusi, lebo mozno ani nevie kto si a aka si, alebo ma v hlave prave nejake svoje ine problemy.

Pilcuk

Ak autorka nenaberie odvahu niečo dotyčnému naznačiť, nič sa nestane. Príde mnoho dalších, ktorí budú "poľovať" na ňu, či už prostredníctvom sociálnych sietí alebo len tak na ulici ju nejaký gentleman obsype komplimentami...Ženy to majú veľmi, veľmi a ešte raz, veľmi ľahké, nakoľko na to, aby si niekoho našli, im stačí vynaložiť núlové úsilie. Jedina ich starosť je vybrať si spomedzi záujemcov, ako na nejakom konkurze...My muži, zvlášť tí hanbliví, chudobní a škaredí to máme nepredstaviteľne ťažké. Aj preto som v 49 rokoch bez akýchkoľvek skúseností čo sa týka vzťahov so ženou (o mužov záujem nemám, pre nechápavých a provokatérov) a nezažil som ani len bozk so ženou...

Treska11

Najprv sa musí muž zamilovať,hneď ťa nebude mať rád .Niekedy sa mužovi žena nemusí páčiť na prvý pohľad .

Treska11

Prísť ku mužovi usilovať sa o rozhovor byť milá sa spriateliť ,a neprestávat sa snažiť a hlavne sa nehanbit,a opýtať sa ho ci by nešiel na kávu alebo na prechádzku podebatovať o živote.dat najavo že si skvelá žena .Muži bývajú tiež nesmeli hanbia sa neveria si a nevedia ako zareagovať na dlhý očný kontakt.Niektori muži by boli radi keby ich dievča zbalilo.Viem že niektoré ženy budú hovoriť čo je to za muž keď nevie zbaliť zenu,ale keď treba pomôcť vzťahu prečo nie.