Prosim vas da sa vyliecit cukrovka typu 2? zatial mam len predstupen. Zmenil som uplne stravu ale ranne glykemie su cca 6. co by som.mohol este urobit pre to aby to neskoncilo na liekoch? resp existuje moznost ak by bolo aj treba lieky ze by mi ich casom vysadili ci je to uz na cely zivot?
Da sa vyliecit cukrovka?
Ak ešte nepicháš inzulín tak sa dá z toho dostať. Vyskúšaj prírodnú liečbu, mne pomohla s vážnym ochorením psychologička Luba Albertová ktorá sa zaoberá prírodnou liečbou.
Sehria ty tu co pises dm typu 2 sa nezbavis
Sehria / mohla by si mi napsiat prosim blizsie info? velmi pekne dakujem
Pokiaľ si nepichá pacient inzulín, cukrovka sa dá krásne vyliečiť. Moja mamina užívala produkty profesora, ktorý vyvinul celý rad produktov na rôzne ochorenia a je to svetová jednička na trhu...mama má z 18-20 teraz 6,5...a má 75 r. Zároveň sa jej odbúrali problémy súvisiace s cukrovkou, ako únava, tŕpnutie končatín a ďalšie. Rada vám bližšie napíšem.
Môjmu známemu a to je už postarší pán vysadili lieky, ktoré bral na cukrovku asi po 2 rokoch. Zmenil životosprávu, schudol, dodržiaval čo mu lekár doporučil. Jedol každé 2,5 - 3 hodiny - odporúčané porcie. Dá sa to. Dôležitý je pohyb, práca vonku. Radosť zo života...
Ak máš nadváhu, tak schudnúť, upraviť životosprávu - pridať pohyb, dodržiavať diétu.