Dobry den, mam problem s vyrazkami na pokozke hlavy. Som zena, mam 20 rokov. Mam dlhe huste vlasy a preto si tam moc nevidim, hlavne ak sa mi urobi vyrazka na zadnej casti hlavy. A teraz sa mi urobila prave rovno v zadu, rovno ked lezim tak to citim ako to boli. Je to dost velka vyrazka si myslim lebo ked som si prechadzala po nej tak to dost boli a boli ma z toho aj cela hlava. Prosim poradte nieco co by mohlo zabrat na tieto problemy. Robi sa mi to stale, ale vacsinou sa mi robia iba chrasticky. U koznej som nebola, pretoze ked som si citala ine fora tak ludia pisali ze kozna da na to iba nejaky sampon a ked to clovek prestane pouzivat tak sa to vrati. Teraz pouzivam sampon Dixi s bylinkami, ale predtym som pouzivala prirodny neparfumovany sampon. Robi sa mi to stale, nech uz pouzivam hoci co. Vlasy si umyvam kazdy 2hy den. Musim takto, lebo ked si ich neumyjem v takomto intervale, su bez zivota a mam v nich prach a mastia sa. Zo suchych samponov ma svrbi hlava takze nepouzivam. Prosim poradte nieco, ak by ste este nieco potrebovali vediet tak sa kludne opytajte... dakujem
Velka vyrazka vo vlasoch
Prečo by sa mala kvoli jednej vyrážke oholiť do hola? Ty by si to spravil, kebyže si žena? Nie... Načo radíš, keď nevieš nič. A vyrážky na hlave sú bežné aj u chlapov, ktorí majú vlasy dohola. Čiže choď písať bludy inde.
A autorka - skús ešte potierať tým olejčekom, alebo skús aloe vera čistý gél. Aj ja som mala s týmto problémy. Hlavne sa vyhýbaj šampónom so silikónmi.
Ostrihat dohola, pretože ti zrejme rýchlo mastnejú vlasy a z toho sa ti robia vyrážky.
Prosim poradte mi niekto neviem co mam s tym robit, neskutocne ma to boli... uz som si na to davala aj tea-tree olejcek ale nezabral...