chcel by som sa spytat tych co maju vztach na nejaku kratsiu vzdialenos ze ako sa casto stretavaju z partnerom/partnerkou a ked niesu spolu ze ci si pisu SMS alebo na pokeci a ako casto
vztach na dialku
Môj manžel je už 4 roky zamestnaný v CR. Chodí domov každých 21 dni a doma je 6 dni. Komunikujeme spolu cez internet a mobil a dá sa to zvládnuť
Medzi mnou a mojim teraz uz snubencom je 450 km. Dva roky zijeme ako kocovnici, lebo za sebou cestujeme kazdy vikend na striedacku :o). Ale uz to konci... Piseme si stale, na icq, alebo si volame. Da sa to zvladnut, ale clovek musi ozaj lubit.
hmm thak moya praitwelka byva odo mna 215km
moj drahy byva asi 35km odomna. teraz s avidime priblizne tak raz za tyzden. Ale od oktobra do maja sme spolu takzer kazdy den:-) To je individualne. Ale ak ju lubis, nie je co riesit:-)
no my s priatelkou sme od seba 70km a stretavame sa kazdy tyzden a sme spolu cely vykend...sme spolu uz vyse rok a pol a funguje to:-)))mame sa stale radi alebo este viac???
no mj priatel je vzdialeny okolo 250 km...stretavame sa tak 4 krat do mesiaca...zalezi od toho ako sa da,sms si piseme stale,piseme aj cez icq a volame cez skype...zatial klape a dufam ze aj stale bude...na nieco je ta vzdialenost aj dobra,vzdy ked sa stretneme sme si vzacni a teda sa ani nehadame ani si na nervy nelezeme :)) tak vela statsia