Ako pribrať?

Príspevok v téme: Ako pribrať?
M163

Chcela by som sa poradiť pretože už vážne neviem co by mi pomohlo... Mam 25rokov a vážim 40kg nemôžem pribrať... Skúšala som už všetko vitamíny, hylak, už som bola aj na infuziach jeden mesiac v nemocnici ale o pár mesiacov som znova rapídne schudla... Skusala som už aj cvičiť a zdravo sa stravovať (vajcia,mlieko,mliecne výrobky, cestoviny atď) no po dvoch rokoch som z toho ešte schudla... Takže mi nehovorte že mám cvičiť a veľa jest lebo môžem zjesť aj slona a nepriberiem... Ak máte nejaké skúsenosti co vám pomohlo pribrať prosím napíšte budem vám vďačná

Priberanie

Zrejme máš zdravotný problém, ktorý by si nemala riešiť tu, ale u doktora. Lebo nie je možné aby si mala toľko kg koľko máš. To bude určite vnútorný problém ktorý ti asi ešte nezistili. Musíš požiadať o vyšetrenia

martiana

a co tak to riesit s doktorom? ocividne je to nejaky zdravotny problem, ked nemozes pribrat a zo vsetkeho chudnes

Zzzzzz

NaRovinu ty sa tvaris mudra ale pritom opak je pravdou. To fakt jej radis fastfoody? Myslis ze je to zdrave ? Pribere do brucha a bude vypadat jak hajzlovy pavuk. Plus si tymi nezdravymi hovadinami zvysi cholesterol zmasti sa jej plet a dovi dopo... fakt uzasna rada.

NaRovinu

A skúšala si jesť fastfood ? Normálne pizza, hamburgery s hranolkami, bagety, kebaby, hotdogy... Veľa toho.