Dobrý večer.
Nedávno som dokončila strednú školu (no, presnejšie učilište) a neviem, čo ďalej.
Nadstavbu si teraz robiť nechcem, to viem isto, no neviem, kam do práce. Chcem byť tie 2-3 mesiace doma, aby som sa dala psychicky do poriadku, pretože mám depresie a chcem si trochu oddýchnuť po toľkých rokoch školy.
Problém ale je, že neviem, čo chcem robiť.
Neviem, akú prácu si mám hľadať a kde ju mám hľadať. Mňa totiž nič nebaví a ja nechcem v živote robiť to, čo ma nebaví.
Mám aj určité obmädzenia a to je spomalenosť a strach pohybovať sa medzi ľuďmi. Tá spomalenosť je strašná, som kvôli tomu nepoužiteľná. Ťažšie sa mi bude hľadať práca. Keď si predstavím, že by som teraz mala pracovať medzi ľuďmi, asi by som sa zosypala z psychickej vyčerpanosti.
Vážne neviem, kam sa mám pohnúť. Neviem, čo by na bavilo. Nemám nikoho, kto by mi pomohol.
Nemám kamarátky, nie som priebojná, o komunikatívnosti ani nehovorím. Som v podstate sama a takto som bezmocná.
Keď to takto bude so mnou ďalej, tak budem navždy bývať u rodičov a nebudem mať na žiadny byt (nemám vzťah, a ani neplánujem).
Ako mám ďalej postupovať ?