Mam 15 rokov a ešte som nezasunul kedy by som to mal urobiť moja mama ma nuti a ja nechcem čo mam robiť keď ma otec nenúti nijake rady chat ?
frajerka
majusik myslíš, že bude veselo jak začali prázdniny?
podľa mňa si vymýšľaš. Skôr nám prezraď aké bolo vysvečko :D
Veď máš ešte málo rokov. Prečo ťa mama k tomu núti? Je to tvoja vec a sprav to až vtedy, keď to tak budeš cítiť!
Xzxz, píšem že ČAKÁM na prvý bozk, takže chválenie sa to asi nebude, však ? Reagujem na tému, že 15-ročný nemal vzťah, tak ja som na tom vzhľadom na vek o dosť horšie a nie je to moje rozhodnutie, takže ma neporovnávaj s nejakou netýkavkou...
Pilcuk to neni normalne aby si v kazdej teme pisal ze si nikdy nezazil bozk. Bud si z nas robis prdel alebo sa tym chvalis. Si nevies ani predstavit kolko ludi to nezazilo a nema potrebu to riesit. A ani mi to nepride divne lebo nie kazdy je na vztahy a tieto veci. Poznam babu ktorej ked sa co i len prstom trocha dotknes tak uz ide vraždit vsetkych naokolo. Takze to ze si nikdy nemal bozk neni nic vynimocne ani chvaleniahodné. V podstate si za to mozes sam ked si o kazdych babach myslis zle veci.
Ja mám 49 rokov a stále čakám na svoj prvý bozk ako aj vzťah, no pri dnešných materiálne založených ženách je moje čakanie asi márne.
Pocuvaj pod sa tu normalne bavit o tom, ze preco tu napises takyto prispevok. Mna by to strasne zaujimalo, co si za cloveka a co ta k tomu vedie, ze tu pises take veci. Co od toho ocakavas.
Odpovedz, nebud zbabelec - uz ked si sa odvazil to tu napisat, tak si za tym stoj ako chlap a odpovedz mi!