Dobrý večer chcela by som sa poradiť... Mala som s priateľom pohlavný styk s tým, že po jeho erekcii(mimo mňa) sme mali opäť pohlavný styk. Však po niekoľkých dňoch som začala mať problémi, býva mi často zle z jedla kedykoľvek vraciam, včera som vyvrátila aj kávu, nemám chuť do jedla len na sladké, vkuse pociťujem bolesti pod bruška, boli ma hlava, nemôžem zaspať aj keď som strašne unavená... Môžem byť tehotná aj napriek tomu, že môj priateľ mal erekciu mimo mňa, ale hneď po tom sme mali zas pohlavný styk? Nebola som nikdy tehotná nemám s týmto skúsenosti prosím poradte mi ďakujem
Môžu byť takéto príznaky tehotenstva?
a ešte jedna vec, ktorá mi tu riadne kole oči.. nič v zlom, ale keď už chceš sexovať, bolo by fajn naučiť sa aspoň základné pojmy.. lebo pre tých menej znalých.. erekcia znamená, že je muž vzrušený a pripravený na styk.. kdežto ejakulácia rovná sa výronu semena.. bolo by dobré si tieto dva pojmy nemýliť.. ale to len pomimo.. musela som :)
veľa závisí aj od toho , kedy ste sa milovali.. ak to bolo iba pred pár dňami je ozaj nepravdepodobné, že by si to už cítila.. ono väčšina žien cíti, že je niečo "inak" najskôr až po troch až štyroch týždňoch od počatia.. skôr je to možné zistiť z krvi ale neviem no.. ak si vedela, že nemôžeš a najmä, že určite nechceš otehotnieť v najbližšej dobe, prečo si sa dokelu nejako nechránila ? Ja tieto mladé baby fakt nechápem niekedy.. donútiť chlapa, aby si aspoň natiahol tu gumu, keď už je vám antika drahá alebo ju považujete za humus, to nie.. ale vyplakávať potom na anonymnom fore, že preboha čo bude ak som tehotná, to áno ... ale musíte si už raz navždy vtlačiť do hlavy, že každý čin má svoj následok.. nedá sa čakať zázraky, ak sa nijako nechránite !!! a je jedno, či bol vnútri iba chvíľku, či dlhšie, či na polku, či celý.. to je úplne jedno ! čo sa tvojho problému autorka týka, ak si trafila akurát ovuláciu, čo je myslím tých 36 hodín, kedy si najplodnejšia, tak máš asi holt smolu, keďže ak ste išli druhýkrát nato po predošlom styku bez poriadneho umytia, ak priateľ nebol na malej a navyše bez poriadnej ochrany, tak je dosť možné, že nejaké tie "kvapôčky lásky" sa zatúlať mohli.. alebo zvyšok toho, čo v ňom zostalo z predošlého milovania.. ak si nemala ovuláciu, tak si myslím, že tehotná nebudeš.. je to skoro vylúčené.. ale to by si ty mala vedieť, kedy máš plodné dni.. počkaj na cyklus, či ti menzes vynechá.. ak hej tak si sprav test a budeš múdrejšia.. a pre budúcnosť, aspoň v plodné dni to istí guma !!! minimálne vtedy... !!! ani to nieje na 100 %, ale vždy lepšie ako takto riskovať ! želám ti, aby si radšej tehotná nebola, keď si to neželáš. ale nabudúce dávaj väčší pozor, aby si potom nemusela prežívať tieto stresy.. nestojí to zato... sorry za rozpísanie sa, ale myslím, že z tohto sú potom tie zbytočné potraty a stratené životy, ak baby takto nezodpovedne riskujú.. ochrana je práve nato, aby sa využívala.. a aby ste na tom nešetrili, veď krabička kondomov stojí 3 eurá či koľko v každých potravinách... a pharmatex okolo 7.. nieje to tak veľa, aby ste z toho skrachovali.. na tom sa žgrlošiť fakt neoplatí.. veľa šťastia.. nabudúce dávaj viac bacha !!!
Kvapôčky lásky
nepíšeš ty tu pod prezývkou Liliana 90? Píšeš o podobnej veci... tak ako to je?
nepíšeš ty tu pod prezývkou Liliana 90? Píšeš o podobnej veci... tak ako to je?