Ahojte. Vedel by mi prosim niekto poradit? Pred asi dvoma mesiacmi som prekonala zapal vazivoveho uponu na kolene, teda aspon tak mi to vtedy povedali na urgente. Poslali ma na RTG kolena, koleno ako take bolo v poriadku. Dostala som na predpis flector, tento mi ihned zabral a bolest po tyzdni zmizla. No ale asi dva tyzdne mam problemy s kolenom take, ze ked si kluknem mam problem sa potom postavit a nohu vyrovnat. Mam taky blbi pocit ako keby som zo zadnej strany kolena vo vnutri mala akusi hrcu alebo nieco ma tam tlacilo, no na dotyk a prehmat tam nic nemam. Este ma sem tam pobolieva miesto na kolene vpredu ako je ta jamka pod kolenom.Ak ma niekto podobnu skusenost ocenim kazde rady. Dakujem.
Bolesti v kolene
Toto som mala aj ja.A nemàš tam nàhodou tekutinu?Lebo mne tam našli potom tekutinu.Ktorú mi vybrali a od vtedy je to celkom fajn.Robili ti aj sono?Tam by bolo dobré ísť na sono.Lebo tam sú tie tkanivà a keď sa tam niečo zle zràstlo alebo podobne tak sa to dà ešte napraviť.Skús ísť na sono
tu ti pomôže len akupunktúra
jasne ze ti s flectorom hned ustupia problemi je tam anestetikum. KEd som mal 16 tiez som sa tak odrbal lekar mi dal flector ze si to mam prikladat tyzden som prikladal vsetko ok a potom ma to zacalo tak boliet ze som nemohol spat. Zmen lekara.