ahojte zienky mam na vas taku otazocku
mavate aj vy take bolesti pocas ovulacie?
alebo pred ovulaciou
krce v bruchu nafuknuty zaludok pocit na vracanie hrozne nechutenstvo zvysena teplota tak 37 a zapchu?
mam taketo stavy vzdy pred a pocas ovúacie a rada by som vedela ci nie som sama :/ je to hrozne dokonca horsie ako pred ms
ovulacia baby poradte
ja samozrejme aj som rada ze vsetko funguje tak ako ma akurat sa vzdy citim ako nafuknuty balon a celkovo akasik tucnejsia
ale ano aspon ze sme zdrave :D
stáva sa to veľa dievčatám, také to pichanie na jednej alebo na druhej strane vaječníka.. je to normálne, znak toho, že si zdravá a všetko v tvojom organizme funguje ako má, praská ti folikul.. aj mne sa to stáva, síce nie každý mesiac, rovnako ako ani nie každý mesiac ma bolia prsia len raz začas.. ale môžem potvrdiť, že chuť na sex mám asi 10 násobne väčšiu počas ovulky ako bežne :D takže niečo na tom asi bude, že práve vtedy sme najplodnejšie, keď sa nám najviac "žiada" :D :D :P
to zasa ja nie ja som vtedy nehorazne leniva a iba by som spala :D
ale je pravda ze sa vtedy viac uchylujem k exhibicionizmu :DD
Mna boli v pravom boku počas ovulácie, je to taka zvláštna neidentifikovateľna bolesť ,ktorá mi vyráža až do lavej strany chrbta.
Na druhej strane som ale v dobrej nálade, mam veľa energie a som taka hrrrr do práce :D na všetko mam chuť a všetko sa mi chce
tak to som rada az som sa nalakala
taketo bolesti som vobec nemavala az kym mi nevyoperovali cystu odvtedy som na to velmi citliva
dakujem ti za odpoved :)