Ok toto asi vela ludom pride divne ale hladam si frajera (ano cez túto stránku). Oki hladam niekoho z Bratislavi najlepsie z Ruzinova, vek by mal byt tak 14-15 (mooozno by bolo ok aj 16 ) ja mam 14.
Chalan musi byt HLAVNE vtipný, milý a pozorný. Ak by si mal mozno zaujem tak PÍŠ a nehanbi sa. (prosim hlavne ziadnych pedofilov
Hĺadám chlapca
tak ked ty mas 14 a tvoj frajer ma mat 16 tak on z toho moze mat poriadny problem!
jááj začali prazdniny detičky sa nudia...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Pilcuk ty si cisty asocial, co teraz pises v 49 rokoch? Preboha co si robil cely zivot, bol si zavrety v klietke. Je to uplna hlupost co pises, vacsiu som necital. Ja mam 25, tiez som nemal stastie na lasku, no prisla sama, jedna chorvatka. Pracujem za 500€ mesacne, mam zdr problemy, tiez som neni ziadny extra krasavec a vidis, da sa to aj tak.
so, uz mi z Teba sibe
Ty 49 rocny, vkuse sa iba lutujes, rob zo sebou daco radsej....
Neskutočné, 14-ročná nemá vzťah a hľadá si ho cez internet. Čo mám povedať ja, čo som doteraz v 49 rokoch nezažil prvý bozk, vzťah ? Aj ja som na zoznamkách, ale je mi to prd platné, nakoľko nie som pracháč ani krásavec. Ak však bude mať autorka rovnaký problém aj o 4 roky, môžeme si vtedy naše problémy spoločne vyriešiť.
dúfam že o tom vedia tvoji rodičia....by ma zaujímalo, čo oni na to...
Zlatik toto nie je dobrý nápad. Pedofili tu sú aj budú, nedaj Bože by si sa s nejakým stretla v domienke, že to je tvoj budúci frajer. Nebuď taká zúfalá, že silou mocou chces mať frajera a hľadáš ho cez net, aj tak si ťa nebude vážiť, keď takýmto spôsobom si chces niekoho nájsť a nie aby si si vybrala jeho, lebo na seba niekde natrafíte. Radím ti keď tak viac sa porozhliadat okolo seba, byť priateľská, viac spoznávať ľudí aj chalanov keď už nejakého milého chces a takto. ❤ Rozhodne si tu nerob nejaku zoznamku pre teenagerov...aby si to potom nelutovala.
PS:čo príde to má prísť, nechaj to na osud. Pekný deň. ;-)