Dobrý deň, začal som užívať výživu Herbalife športujem už od malička a užíval som veľmi veľa doplnkov výživy, takže keď som naskočil na tieto doplnky bol som čiastočne skeptický, že to budú len ďalšie peniaze vyhodené do koša prečítal som si tu veľa recenzí sú tu aj spokojní aj nejspokojní, veľa ľudí však Herbalife veľmi zle pochopili nie je to o užívaní šejku na raňajky a potom nejesť absolutne nič je to o tom, že tie produkty naozaj obsahujú to čo sa píše a ak ich do stravy doplníte veľmi si pomôžete. Niektorí hovoria, že to je veľa peňazí, ale to keď sa niekto cíti už zdravotne zle a má vyhodiť 1000e za lieky mu nieje veľa, ale to že mesačne investujem do seba 50e, aby som sa do tejto fázy nedostal mu už je zaťažko doplnky som nasadil aj mamine ktorá má 47 rokov v živote nešportovala, stravuje sa úplne rovnako a za 2 týždne schudla 4kg a výrazne sa lepšie cíti samozrejme nebude to tak u každého, ale produkty 100% fungujú a nieje to o kupovaní cez internet na to upozorňujem, treba si nájsť človeka čo sa do toho vyzná a má aj nejaké skúsenosti preto tí ľudia čo si kúpili výživu cez internet a nemali pravidelné konzultácie ani nevedia čo sa s ich telom deje ak máte otázky ohľadom výživy kľudne ma kontaktujte +421902445447 Bratislava:)
Herbalife
myslim si ze za ranajky davaju ludia ine peniaze
ja uzivam vyzivu od HBL rok a pol a predttm som mala Histaminovu ibtoleranciu, intoleranciu na lepok, laktozu a vajecny bielok. Alergiu na orechy, ovocie atd. Nemohla som nic jest pomaly. Cest vsetkym lekarom, su to ludia ktori nam zachranuju zivoty, ale ziadny z nich sa vam nebude venovat hodinu a nevysvetli vam ako co mate zmenit v strave a nevysvetli vam co je ako dolezite a kde robíte chybu. Nie je toto len ona kokteily co tu sledujem a citam
Ahoj
Ahoj
Ja tiež musim bohužial napisať že herbalife mi v ničom nepomohol..... mala som kokteil a aj s partnerom sme ho pili mesiac do toho sme tiež zaradili zdravšie potraviny do jedálnička a nič...... mne tiež známa neodporúčala, ale ja som chcela vyskušať na vlastnej koži no asi som ju mala počúvnuť...... vyhodili sme za to peniaze a nie malo, no v ničom to nepomohlo....
Si tu robíš reklamu? Herbalife sú zbytočne vyhodené peniaze. Mám v rodine ľudí čo s Herbalife robili a sami povedali že je to len zbytočne predražené, ani to nepomáha. Ďalej mám kopec ľudí okolo seba, ktorí to taktiež užívali dlhodobejšie a žiadne zmeny sa nekonali. Až keď začali aktívne cvičiť, váha šla až vtedy dole. A žiadne zázračné koktaily im v tom nepomohli. Jedna známa z toho mala dokonca tráviace problémy. A to jedla zdravo do toho a užívala tie zázračné koktaily, čiže zo zdravej stravy asi tráviace problémy nemala. A to isté aj kozmetika Herbalife. Tiež to sľubuje nemožné a aj tak to v ničom nepomohlo, ba dokonca zhoršilo. To je moja skúsenosť. A vyhodila som za to nehorázne peniaze. Takže ľudia, dobre si premyslite, do čoho budete investovať. Radšej si chodte zacvičit, zabehať, stači upraviť stravu a uvidíte ako váha bude klesať aj bez zázračných koktejlikov....