Ahojte, mám taký menší problém. Mám priateľa, on je môj druhý a ja som jeho štvrtá, no celkovo šiesta. Dosť ma to mrzí, že mal toľko predo mnou, ale milujeme sa a nechcem ho stratiť, ale problém je v tom, že ak sa hádame, čo sa stáva veľmi málo, tak sa vždy hádame kvôli jeho bývalým alebo iným dievčatám. Neviem sa preniesť cez to, že nie som jeho prvá, keďže doteraz som bývalého bola. Strašne ma to trápi, viem, že to mám iba ja v hlave, ale neviem čo s tým. Často sa kvôli tomu trápim a som smutná, keď si na to spomeniem. Prosím, poraďte mi. Čo s tým?
Nie som jeho prvá
- ceresnicka10
keby bola na tom rovnako, že toľkých mala tak by toto vôbec neriešila
ale prosím ťa, z tohto vôbec nemusíš robiť vedu...pokiaľ ich nemal 30 tak je to fajn...každý chlap potrebuje poskúšať a chcela by si veľa aby bol tvoj prvý a ty jeho prvá..
Noo hop hop..nechapenzieee.
Ty si tiez predtym dala jednemu a ty mas traumu z jeho byvaliek?sak ani ty is nebola panna tak co..alesom sa rozrehotala ze..mal styri baby,celkovo 6...to je co za matenatika?vysvetli mi to niekto?
A ak ich mla 6 tak je strasne velke cislo.osobne fuj..predtym nez by som s nim cchrapala by osn mu dala spravit testy na pohlavne choroby,vytery a pod.fuj..a nwviem ci by som sa vobec prenesla cez to ze vym....al az 6 predo mnou,je to nechutne..je kur...ik..co ti na to povedat..ty si len dalsoa v poradi co uz,zmier sa s tym..
Je tu riziko nakazenia hpv a mozne pohlavne choroby...
Ty asi nebudes posledna jeho len dalsia v poradi...
musis sa s tym zmierit...v dnesnej dobe uz takeho chlapca, ktoreho by si bola prva len velmi tazko najdes!!
toto keby som mala riešiť sa zbláznim
A z tvojho správania vyplýva, že nebudeš ani posledná! : )
:D :D :D .. to sú problémy totok .. si nájdi panica a hotovo
Pozri moja. Je jedno ci si jeho prva,tretia ci x ta
Ci on je tvoj druhy atd.
Dvolezite v zdravom partnerskom spoluziti,nie je minulost, ale buducnost.
Dvolezity je ten partner s ktorim si rozumies,chcete spolu byt,tesite sa na seba, ste si oporou vo vsetkom a nerozidete sa ak vas vztah narusi nejaky problem. Ale vsetko si otvorene vykomunikujete. To je zaklad vztahov. Otvorenost,komunikacia. Jasne laska,opora ......atd.
Obrat list za svojou a jeho minulostou a uvidis cisty papier. A to je list kde si pisete svoj pribeh. Chapes? Vies co myslim
Lebo ver mi,po rokoch budes len spominat,a veci co ta teraz trapia,budu smiesne nic,proti tomu co ti zivot prinesie.
Kolko mate rokov? Vo veku napr. 25 je toto uplne bezne pre muza, 4 sexualne partnerky. A aj pre zenu. Dokonca niektori by ho mali za mnicha ako tak sledujem :) Ale ak ma pod 20 asi to neboli vztahy a uz by som premyslala ci nebudem len dalsie cislo v poradi.