Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ľúbi osobu ktorá reálne neexistuje

Príspevok v téme: Ľúbi osobu ktorá reálne neexistuje
zlomena

Potrebujem poradiť alebo lepšie povedané podporiť lebo moja psychika sa dostala na nulový bod... Môj priateľ (už bývalý) sa so mnou rozišiel kvôli dievčaťu s ktorým si písal 2 roky no nikdy sa s ňou nestretol ... bola naňho zlá a robila si z neho handru. Zistil však že je to fake na fb a on sa z toho nevedel spamätať. Začal sa stretávať so mnou a narozprával mi ako ma ľúbi ako mi ďakuje čo všetko pre neho robím a že je konečne úprimne šťastný. Škoda len že ho to prešlo a zrazu mi dal bez dôvodu koniec. Nechápala som prečo myslela som si že ja som niekde spravila chybu a až po týždňoch som zistila že on stále má rád fiktívnu osobu a nevie sa z toho spamätať ... Mrzí ma že ja som tu naozaj ale on ľúbi niekoho cudzieho. Je to dobrý chlapec chýba mi a chcem ho získať späť pretože vie sa správať úžasne. Len teraz je ku mne odmeraný a hovorím si že by bolo lepšie nechať ho na pokoji veď ho nemôžem do ničoho nútiť no nemám silu pred ním zatvoriť dvere.

Lollka

Kamarat sa v 40 tiez namotal na taku, akurat ze on nikoho nemal koho by podvadzal. Dlho si pisali, ona oddalovala stretnutie. Tvrdila ze ma 20 a nakoniec zistil ze ma 40. On je hodne na mladsie a potom ju uz nechcel. Za tym fake profilom moze byt ktokolvek, aj chlap. V kazdom pripade si myslim ze tento chlap nie je zrely na vazny vztah a nema zmysel planovat s nim buducnost. Ked ti uz teraz toto robi ked spolu len chodite co bude robit v msnzelstve. Ten by ti verny nebol. Moze mat 100 dobrych vlastnosti ale vsetko zabije tymto. Inak ten moj kamarat je doteraz sam, on je fakt dobry kamarat ale na vztah tiez nepouzitelny. Sam si fuft nejak komplikuje zivot a ma vysoke naroky.

sajmilinka

ak je k tebe odmeraný, je to podľa mňa dosť jasný signál, že o teba nestojí. tak čoho ti je ľúto, človeka, ktorý sa ťa len ak vzdal????

dalsi

Preco riesite fake profil? Ved je uplne jedno, ci je fake, ci nie. Ide len o tu osobu s ktorou komunikuje. A je realna, existuje,, preco si myslis ze neexistuje? Je tak realna ako ja, ako zakladatelka, ako vy vseci.

0v3cka

teraz neviem kto je vecsi ony.. ci ten kto sa nechal nabalit fake profilom alebo niekto kto namotava niekoho na fake profil 2 roky..

Tarajka

Pravdepodobne je to závislák.Typ človeka ktorý s dokáže byť závislý na niečom alebo niekom koho si vysnil.Potom akoby spohil dokopy teba a vysnitú(lebo on nechce vidieť realitu)a čím viac sa s tebou stretával zistil že ty niesi tá dotičná a zase sa upriamil na vymyslenú.Pozor taketo typynebudu nikdy zit v realite je to skoro choroba.

ped

Dobre je niekomu byť sám, keď má okolo seba desať ľudí:-) Aj bez nich by som nebol sám, aj tak a just nie!!! Do riti s muchami

Taktojemoc

Nic v zlom,ale dva roky si pisat,nestretnut sa a namotat sa,,to bud rada,ze s nim nie si.chlapec nema zmysel pre realitu.