Sťahovanie predkožky

Príspevok v téme: Sťahovanie predkožky
Niekto_123

Dobrý deň,

(mám 15 rokov) už dlhšie mám problém so sťahovaním predkožky.. keď som bol malý bolo to v pohode (aspoň pokiaľ si pamätám), no.. takže problém je v tom že keď sa mi postaví, tak sa mi ťažšie sťahuje predkožka, a keď je úplne postavený tak vôbec, mám tak 11-14cm penis. Keď nieje postavený tak to ide vpohode.. a keď je tak to až skoro bolí dakedy.. je to správne? Lebo podľa mňa nie, a nechcem ísť ku doktorovi alebo čo.

Ďakujem za odpoveď.

Majkrakova

No, dobre, trochu špecifická otázka, ale predsa už to tam bolo pred tebou popísané v téme tuším: "ako si správne vyhoniť", tak nerozumiem, na čo to dávaš aj sem, veď tam je predsa dosť názorov aj na vec, ako sa ma správne sťahovať alebo prečo sa sťahuje ťažko aťď., tak potom ? Nevieš si už ani hľadať pôvodné témy a to máš Google ? Strašné hlúpa generácia, ani my sme taká hlúpa ešte neboli, ale nie si jediný, je tu asi už 60% takých, čo sa pýtajú v jednom kuse na to isté a pritom už snáď milión razy tu boli aj také veci vysvetľované, oddiskutované, tak prečo ešte aj Ty ? ? ?
Najvyšší čas, aby tu bol poctivo platený admin, lebo ináč to tu nejde robiť poriadok . . .