Neznesiem kolegynu

Príspevok v téme: Neznesiem kolegynu
susi30

nejdem sa pýtat, čo by ste robili na mojom mieste, skôr by som sa chcela spýtať, či niekto zažil niečo podobné.... nie som žiadna harpia ani človek čo nevychádza s ľudmi, ale tuto si neviem rady...
pracujem v kancelárii, v tejto práci som už 5 rokov, náš tím pozostáva z 20 ľudí....Pred dvoma rokmi k nám nastúpila kolegyna, ktorá mi vôbec nesadla....neviem to ani vysvetliť, pretože v živote som s nikým taký problém nemala, resp, nikto toto vo mne nevyvolával a sama som z toho zmatená a neviem ako to riešiť...neskutočne ma znervoznuje všetko na nej - vadí mi ako klepká s tými obrovskými nechtami do klávesnice, ako sa smeje, ako sa tvári, jej hlas, do práce chodím total s nervami a po pár hodinách ma z toho boli hlava, už len ked počujem jej hlas....nijak jej to nedávam najavo ved ona zato nemôže, ja som si povedala, že ved nikto nie je dokonalý, aj ja mám svoje muchy, ktoré určite niekomu vadia, ale je to silnejšie ako ja, proste neviem čo s tým robiť, celý čas mám na ušiach slúchatká, obmedzuje ma to, lebo už neviem byt v priamom kontakte takto s ostatnými kolegami, ale proste nedokážem sa sústrediť, neviem robit svoju robotu tak mi to vadí... niekedy ked už nevládzem odídem aj skôr z práce...čo robiť? ako sa tohto zbaviť? prosím nepíšte že zmenit prácu, alebo jej to povedať- to predsa nejde, nemôžem jej povedať, že mi vadí ako sa smeje, alebo ako trieska do počítača, ved by si myslela že som šibnutá, len ja už neviem ako toto vyriešiť... zažil niekto niečo podobné? ak ano, ako ste to riešili?