Královstvo nebeske

Bohatier

Fermez - Zaujimava tema. Podla mna ak aj nejsme stastny ale stale po niecom tuzime tak to znamena ze stale zijeme a stale sa mame chut niekam posuvat co nas v zivote naplna a robi stastnych (aj ked asi o tom nevieme ze toto vsetko uz vlastne mame).:P
Tak podla mna mat sa dobre znamena mat preco zit.

Meridian

Kráľovstvo nebeské môžeš hľadať celý život ,alebo sa snažiť ho vytvoriť niekde na zemi.Nájsť sa však dá len ..........ten kto vie to nepotrebuje počuť a ten kto ho nenašiel by neveril.

ped

Na duchovnej úrovni je sa treba vyvíjať, mali by sme sa vyvinúť z jednej odpornej, škaredej a jedovatej a pahltnej, pažravej húsenice na krásneho motýľa, ktorého krásu bude každý obdivovať. Je k tomu treba nielen veľa buchiet, pyrohoch (podľa vzoru hroch), ale aj veľa odriekania a modlitieb. Toto je moja viera.

ped

Treba mať hodnoty tak materiálne, ako aj nemateriálne, bez peňazí a bez vedomostí a mor. hodnôt sa nedá normálne žiť. Dá sa žiť aj alternatívne a crazy, ale toto nikam nevedie. Rodina je top tak, ako aj zachraňovať životy a pomáhať iným. Treba sa vedieť uskromniť, keď človek nemá veľa peňazí. Raz sme hore, raz sme dole, treba byť na to vopred nachystaný a pripravený. Osvietenie človeka spočíva v tom, keď sa človek dokáže baviť aj vtedy, keď už na to nemá žiaden a ani jeden dôvod - ha, ha. Pozrite si moje fotky na ocista722 - nick.

Fermez

Lenže ludia mať prácu , ktorá ťa uživí spokojnú rodinu atď.Život bez problémov?Veď problémi ťa posúvajú ďalej.Život bez problémov nejestvuje.Sme tu na to aby sme rástli ako duchovné bytosti.Ten kto si myslí ,že sa vyhne "starostiam" tak sa mýli.

maminka45

pre každého to znamená niečo iné. pre mňa mať sa dobre znamená to, že ja aj moja celá rodina budeme zdravý, budeme mať strechu nad hlavou, budeme mať prácu, peniaze a budeme si žiť šťastný život bez problémov