Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vodičák

Príspevok v téme: Vodičák
Prosim poradte

Ahojte..potrebovala by som surne poradiť..ide oto že robim vodičák súčasne na auto aj motorku..lenže autom mi to vôbec nejde,pozajtra mám skúšky takže možno pochopíte že žiadna sranda a že už nemám času trénovať a ani skym....vedel by mi niekto poradiť že ak napríklad na motorku spravím a na auto nie či mi vydajú vodičák na motorku? Bojím sa toho že ja blba robim súčasne auto aj motorku že sa to nejak skomplikuje a nevydaju mi ani na motorku...

GOING

Nezmysel.
Pri združenej skúške na osobné motorové vozidlo do 3,5t skupiny B a motocykel skupiny A sa vydáva jedna vodičská listina,
skupina A+B.

Najprv musíš urobiť na združenej skúške B potom ti dajú A.
A skupinu ti bez B nedajú. Jedine keby si to robila zvlášť by
to išlo ako teraz píšeš.

Ale pôvodne si písala o jednej skúške.
Ak si bola zakladateľkou témy vodičák ty.

Napíš v ktorom meste si to robila združenú skúšku A+B a dostala si iba A-čko. To ma zaujíma.

Lion7845

Panajana :D

kup si nejaku staru skodovku 105 a uc sa niekde v poli :D ja v 12tich som na embecke behal aj cez mesto :D

zakladatelkatemy

GOING- tak to sa pekne myliš..nakoniec som spravila vodičak len na motorku a na auto nie..a vydali mi pekne len na motorku,

GOING

Pri združenej skúške na motorové vozidlo skup. B a motocykel, pokiaľ vo všetkom vyhovieš aj v praktickej jazde na motocykli a nevyhovieš v praktickej jazde na osobnom mot. vozidle tak ti nedajú vodičské oprávnenie iba na motocykel.
Musíš opakovať jazdu na osobnom mot. vozidle ale ostatné máš uznané z predch. skúšky a nemusíš všetko opakovať.