Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vážny vzťah

Príspevok v téme: Vážny vzťah
Hmka

Prečo stále neprichádza vážny vzťah, aj ked sa naň cítim byť pripravená a prijala som ho aby prišiel do môjho života ?

Prečo tie zázračne formulky od vychytanych slovenských autorov, či zahraničných autorov bestsellerov ako si privolať toho správneho partnera do svojho života, na mňa akosi nefungujú ?

Kde robím chybu? Resp. máte s tým nejaké skúsenosti, že ste si privolali do svojho života partnera, alebo v čom to teda je že na iných to platí a na druhých nie :(

Hmka

Nesúdim skôr, ale dávam šancu nech sa prejaví na prvom stretnutí aký je a potom až zhodnotím (čo sa týka zoznamiek) pár krát som sa aj stretla, ale ak je mi niekto nie moc sympatický, alebo už podľa fotky vidím, že ten človek mi nesedí tak je samozrejmosť že aj neodpíšem poniektorým (lebo zbytočne by sa to teda len naťahovalo :/(

sajmilinka

možno nad ním toľko premýšľaš, že aj šance, ktoré možno prišli si si ani nevšimla :( nezamýšľaj sa aži, keď príde ten pravý čas príde aj vzťah

dalsi

A davas chlapom aj sancu? Dost kazdy fici na predsudkach, negativne zhodnotia toho druheho napriklad na nesportovom vzhlade, na gramatickych chybach, ako niekto sem na fore raz napisala ako obdivuje niektore zeny, ako dokazu zhodnotit toho druheho na zaklade prvej vety :D
Ja napr tiez hladam vztah, obcas napisem nejakej, ktora tiez hlada vazny vztah, vekovo maju do 30, cakal som, ze ked naozaj hladaju, tak je samozrejme ze by mal byt zaujem dotycneho spoznat, no realne maloktora vobec odpise, co je dost smiesne, ked vidim asi rok ako tam hlada, napisem, a nic. (Bez fotky)
Nerobis to iste? Vies mi to vysvetlit?

Jana Lukacova

Hmka:

Na vzťah budete "pripravená" vtedy, ak ho nebudete "potrebovať"...

PS: partnera si do svojho života zázračnými formulkami nepritiahnete (možno v romantickej telenovele alebo Tajomstve)....ľudia ktorí žijú v opare, že si svojho princa či princeznú "pritiahli" formulkami, precitnú do reality, keď prídu vo vzťahu problémy...väčšinou nám skutočná láska príde do cesty vtedy, keď sme ochotní začať prístup k svojmu životu (rozhodnutia, ktoré robíme) meniť a šťastie začneme hľadať v prvom rade vo svojom vnútri...tj. nie keď si budeme opakovať zázračné formulky a svoj život žiť ako doteraz.. podobne ako keby sme každý večer presedeli s balíkom čipsov, coca-colou a pizzou pred telkou a opakovali si "som krásna a štíhla", určite tým zaručene neschudneme a jedného dňa príde vytriezvenie ...

Meridian

Nestači len vizualizácia,predstavivosť ,láskavosť mať v pohári kefku navyše ( akože je jeho)Naj naj je TRPEZLIVOSŤ a viera.Viera znamená vziať si dáždnik aj keď je slnečné ráno a hlásili +33 lebo viem že má pršať.

Meridian

Každý vzťah je z hora.To je jedno či zlý alebo dobrý.Aj keď aj ten povedzme zlý nás má niečo naučiť.To neznamená ,že teraz budem sedieť na zadku a príde to samo...Dobrý vzťah si musíš zaslúžiť.Znie to čudne ale to je zákon.

Hmka

Ja viem, ale nechcem byť totiž celý život sama, ale chcela by som mať po svojom boku niekoho na koho by sa dalo spoľahnúť, oprieť, a citiť spokojnosť :-)